5 χρόνια απουσίας μετρούν οι Black Rebel Motorcycle Club, μία από τις πιο αγαπητές (και στο ελληνικό κοινό) ροκ μπάντες των zeros, καθώς έχουν να φανούν από το Specter Αt Τhe Feast του 2013 (Η.Π.Α. #35, Βρετανία #31).

Το συγκρότημα καθυστέρησε την επιστροφή του καθώς η ντράμερ του Leah Sapiro χρειάστηκε να υποβληθεί σε εγχείρηση για σοβαρό θέμα υγείας, είναι όμως και πάλι κοντά του πλέον και έχει ήδη ανακοινωθεί ένας νέος δίσκος με τίτλο Wrong Creatures για τις 12 Ιανουαρίου 2018.

Μέχρι στιγμής, οι Black Rebel Motorcycle Club έχουν κοινοποιήσει 2 τραγούδια του καινούριου άλμπουμ, το "Little Thing Gone Wild" και το "Haunt". Τώρα, λοιπόν, το γκρουπ δίνει στη δημοσιότητα ένα βιντεοκλίπ για το "Little Thing Gone Wild", το οποίο και μπορείτε να δείτε αμέσως παρακάτω.

{youtube}nBjg8zSqvQc{/youtube}

Εκτός όμως από αυτό, οι Αμερικανοί δημοσιεύουν κι ένα ακόμα τραγούδι από το Wrong Creatures, με τίτλο "A Question Of Faith", το οποίο και μπορείτε να ακούσετε στον σύνδεσμο στο τέλος της είδησης.

«Damn, that was smooth as sex while high on something» σχολιάζει κάτω από το κομμάτι μια fan των Black Rebel Motorcycle Club.

{youtube}HjMCDDxCtB8{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured