Όσοι Βρετανοί και Αμερικάνοι είχαν γίνει μέλη στο fan club των Beatles τη δεκαετία του 1960, λάμβαναν ένα πολύ σπέσιαλ δώρο κάθε Χριστούγεννα: ένα flexi disc με αποκλειστικές εορταστικές ηχογραφήσεις των Σκαθαριών, γεμάτο με τραγούδια και με χαρμόσυνα μηνύματα στο κλίμα των ημερών.

Το πρώτο από αυτά τα ειδικά singles ήταν το The Beatles' Christmas Record του 1963, ενώ τελευταίο ήρθε το Happy Christmas 1969 -για το 1970, οι fans έλαβαν ένα βινύλιο όπου είχαν συγκεντρωθεί όλες οι ηχογραφήσεις των 7 συνολικά flexi discs (τιτλοφορούμενο From Then To You στη Βρετανία και The Beatles' Christmas Album στις Η.Π.Α.).

Τα singles αυτά και οι αντίστοιχες βινυλιακές συλλογές κυνηγήθηκαν έπειτα πολύ, τόσο από συλλέκτες, όσο και από αφοσιωμένους fans των Beatles και συχνά ξοδεύτηκαν σεβαστά ποσά για την απόκτησή τους.

Τώρα, ήρθε ο καιρός να μαζευτούν όλες εκείνες οι ηχογραφήσεις σε ένα box set, το οποίο θα λέγεται Happy Christmas Beatle People! The Christmas Records και θα κυκλοφορήσει στις 15 Δεκεμβρίου.

Το κουτί θα περιλαμβάνει 7 βινυλιακά singles 45 στροφών με το αρχικό artwork που κοσμούσε τα flexi discs, ενώ θα υπάρχουν επίσης τα National Newsletters που ταχυδρομούσαν τα Σκαθάρια στους οπαδούς τους κατά τη δεκαετία του 1960, καθώς κι ένα 16σελιδο booklet γεμάτο κείμενα και σημειώσεις από τις ηχογραφήσεις των χριστουγεννιάτικων singles.

{youtube}eZLYO0H65E0{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured