news.team

Συνεχίζεται και τον Νοέμβριο, όπως θα συνεχίζεται και τις Δευτέρες όλου του χειμώνα, το πρόγραμμα του ανανεωμένου Gimme Shelter Film Festival, του φεστιβάλ δηλαδή που ξεκίνησε το 2002 στο Gagarin (Λιοσίων 205, πλησίον μετρό Αττική) ο Νίκος Τριανταφυλλίδης, θέλοντας να επιτύχει τη συμφιλίωση κινηματογράφου και rock 'n' roll.

Σήμερα Δευτέρα 6 Νοεμβρίου έχει μάλιστα διπλή προβολή. Στις 19.30 θα προβληθεί το ντοκιμαντέρ του Florian Habicht Pulp: A Film About Life, Death And Supermarkets (2014), αφιερωμένο σε ένα από τα σημαντικότερα σχήματα της brit pop και επικεντρωμένο στο αποχαιρετιστήριο live τους στο Σέφιλντ -την ιδιαίτερη πατρίδα τους (διάρκεια: 90 λεπτά).

Κατόπιν, στις 22.00, θα προβληθεί το ντοκιμαντέρ του Colin Hanks All Things Must Pass: The Rise And Fall Of Tower Records (2015), αφιερωμένο στην ιστορία της δισκογραφικής εταιρείας που ξεκίνησε ως φαρμακείο μιας μικρής πόλης, έφτασε να έχει τζίρο 1 δις δολάρια το 1999 και κήρυξε πτώχευση το 2006 (διάρκεια: 94 λεπτά). Τη γνώμη τους για το τι συνέβη συνεισφέρουν, μεταξύ άλλων, ο Bruce Springsteen, ο Dave Grohl, ο Elton John κ.ά.

Για τις ταινίες θα μιλήσουν οι Δέσποινα Τριβόλη (δημοσιογράφος) & Άλεξ Παπασημακοπούλου (promotion & artist management).

{youtube}DAepjF6_N68{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured