Φέτος οι Run The Jewels έβγαλαν το 3ο τους άλμπουμ, που όχι μόνο κέρδισε ευρύτατη κριτική αποδοχή (δείτε εδώ τι έγραψε σε μας ο Βαγγέλης Πούλιος), μα τους χάρισε και τη μεγαλύτερη μέχρι στιγμής επιτυχία τους, σκαρφαλώνοντας στο #13 των Η.Π.Α. και στο #38 της Βρετανίας -όπου πρώτη φορά τους δίνεται σημασία από το κοινό, στα 4 χρόνια δράσης τους.

Παρόλα αυτά, δεν κάθονται στ' αυγά τους. Πριν λίγο καιρό συμμετείχαν στο soundtrack του FIFA 18 με ένα νέο κομμάτι, ενώ τώρα δημοσιεύουν κάτι ακόμα καινούριο, μια συνεργασία με τον Statik Selektah ονόματι ..."Put Jewels On It"! Μπορείτε να ακούσετε το τραγούδι στον σύνδεσμο παρακάτω.

Ούτε το "Put Jewels On It" είναι πάντως προάγγελος κάποιας δικής τους κυκλοφορίας: πρόκειται για τη συμμετοχή τους στο νέο άλμπουμ του Statik Selektah 8, που έχει ανακοινωθεί από τη Showoff για τις 8 Δεκεμβρίου. Άλλοι ηχηροί καλεσμένοι θα είναι ο Wiz Khalifa, o Raekwon και ο Joey Bada$$, ενώ θα υπάρχει και μια ανέκδοτη μέχρι σήμερα ηχογράφηση με τον μακαρίτη MC Prodigy των Mobb Deep.

{youtube}mz6Dz4nQ0ss{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured