news.team

Το οριακό για τόσα πράγματα άλμπουμ Never Mind The Bollocks, Here’s The Sex Pistols (1977) γίνεται φέτος 40 χρονών και η επέτειος πρόκειται να εορταστεί με την κυκλοφορία μιας deluxe επανέκδοσης -ή, ακριβέστερα, με την επανατύπωση της εξαντλημένης deluxe επανέκδοσης που είχε κυκλοφορήσει το 2012 από την USM/UMC. Η έκδοση θα είναι διαθέσιμη στις 1 Δεκεμβρίου.

Μεθαύριο, από την άλλη, πρόκειται να βγει ένα νέο βιβλίο με τίτλο The Sex Pistols 1977: The Bollocks Diaries, το οποίο υπόσχεται να πει την ιστορία της μπάντας που έκανε άνω-κάτω τη Βρετανία όπως την έζησαν τα ίδια τα μέλη της.

Όλα αυτά, όπως είναι φυσικό, έχουν ξαναφέρει στο τραπέζι το ερώτημα της επανασύνδεσης των Sex Pistols, με τις φήμες να τους θέλουν να ξαναβγαίνουν στον δρόμο, έστω για μερικές επετειακές συναυλίες στη Βρετανία. Δεν είναι άλλωστε κάτι το αφύσικο: έχει ξαναγίνει 3 φορές.

Μιλώντας ωστόσο στο ΝΜΕ, ο Steve Jones απάντησε σε όλη αυτή τη φημολογία μ' ένα κατηγορηματικό «όχι». Δήλωσε ότι έχει πια εντελώς ξεπεράσει τη φάση των Sex Pistols και μόνο για τα χρήματα θα είχε νόημα να ξαναπαίξει τα τραγούδια που τους καθιέρωσαν, κάτι που δεν είναι ωραίο σαν νοοτροπία: «ας βρουν οι νέοι τις μπάντες τις οποίες χρειάζεται αυτή η εποχή», είπε χαρακτηριστικά, «το παιχνίδι είναι πλέον δικό τους».

Δήλωσε επίσης ότι δεν γουστάρει τον Donald Trump -διευκρινίζοντας πως ούτε τη Hillary Clinton υποστήριζε- ενώ υπήρξε ειλικρινής λέγοντας ότι δεν ξέρει καν τι είναι το grime, ώστε να το σχολιάσει. «Πώς το είπες; Chime;», ρώτησε χαρακτηριστικά τον δημοσιογράφο στον οποίον μίλησε!

{youtube}cBojbjoMttI{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured