Όπως έχει γράψει και ο Βαγγέλης Πούλιος με αφορμή τη φετινή τους εμφάνιση στην Ελλάδα (δείτε εδώ), οι BADBADNOTGOOD είναι οι 20άρηδες των καιρών μας που «έχουν δώσει μια αρκετά πειστική απάντηση στο ερώτημα πώς μπορεί η τζαζ να συνδεθεί με το χιπ χοπ».

Και είναι μάλιστα περίπτωση μπάντας που δεν αρέσει μόνο στους κριτικούς, μα έχει βρει τον δρόμο της προς μια κάπως ευρύτερη αναγνωρισιμότητα, η οποία σχηματοποίηθηκε πέρυσι στο δειλό μα σημαντικό #178 που έπιασε το 4ο άλμπουμ τους IV στα εθνικά charts των Ηνωμένων Πολιτειών.

Εκεί, οι Καναδοί είχαν επιδιώξει μια συνεργασία με τον Sam Herring, τον τραγουδιστή των Future Islands και έναν από τους καλύτερους μπροστάρηδες της σημερινής indie σκηνής -ο οποίος και ήρθε πράγματι καλεσμένος τους να τραγουδήσει το "Time Moves Slow".

Το εγχείρημα επαναλαμβάνεται και φέτος με ένα φρέσκο κομμάτι τιτλοφορούμενο "I Don't Know", το οποίο και μπορείτε να ακούσετε στον σύνδεσμο παρακάτω.

Το κομμάτι προσπαθεί σαφώς να αναπλάσει κάτι από το μουσικό περιβάλλον που επικρατούσε στη δεκαετία του 1950. Για την ώρα είναι άγνωστο αν προλογίζει κάποια νέα δουλειά εκ μέρους των BADBADNOTGOOD, οι οποίοι βρίσκονται σε περιοδεία ως τον Δεκέμβρη, όπως αντίστοιχα βρίσκονται και οι Future Islands.

{youtube}0VWDMd6qETU{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured