Πάνε πλέον 14 χρόνια απ' όταν οι Evanescence ταρακουνούσαν για τα καλά τα ροκ ραδιόφωνα του πλανήτη με το "Bring Me To Life" (Η.Π.Α. #5, Βρετανία #1, Αυστραλία #1, Γαλλία #5, Καναδάς #3, Γερμανία #2).

Η μπάντα της Amy Lee παραμένει έκτοτε και ενεργή και επιτυχημένη και είχαμε μάλιστα την ευκαιρία να τους δούμε live και στην Αθήνα το φετινό καλοκαίρι, στα πλαίσια του Rockwave Festival 2017 (διαβάστε όσα έγραψε ο Δημήτρης Μεντές, εδώ). Η τελευταία τους ωστόσο δισκογραφική παρουσία ήταν 6 χρόνια πριν, το 2011, όταν κυκλοφόρησαν το Evanescence (Η.Π.Α. #1, Βρετανία #4).

Τώρα, όμως, το αμερικάνικο σχήμα ετοιμάζεται να επιστρέψει. Και ως promo δίνεται στη δημοσιότητα ένα βιντεοκλίπ για το ολοκαίνουριο τραγούδι "Imperfection" -μπορείτε να το δείτε στον σύνδεσμο παρακάτω. «Είναι ένα τραγούδι για όλους τους ανθρώπους που χάσαμε κι όλους όσους θα μπορούσαμε να έχουμε χάσει, εξαιτίας της κατάθλιψης και των αυτοκτονιών», δήλωσε η Amy Lee, τονίζοντας ότι για εκείνη πρόκειται για το πλέον προσωπικό στιγμιότυπο της νέας τους δουλειάς.

Το "Imperfection" προλογίζει το νέο άλμπουμ Synthesis, το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 10 Νοεμβρίου από τη Sony. Πολλά από τα κομμάτια, ωστόσο, θα είναι παλιότερα, εκτελεσμένα απλώς με ορχήστρα και με ηλεκτρονικές προσθήκες.

{youtube}7_XoKJP1XK4{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured