Με το 3ο του άλμπουμ Drunk, ο 33χρονος Stephen Bruner από το Λος Άντζελες γνώρισε φέτος τη μεγαλύτερη μέχρι στιγμής προσωπική επιτυχία ως Thundercat (Η.Π.Α. #50, Βρετανία #37), επιβεβαιώνοντας όσους τον είχαν σταμπάρει από τις προηγούμενες δουλειές του (θυμηθείτε όσα έγραψε για το άλμπουμ ο Χάρης Συμβουλίδης, εδώ).

Το promo συνεχίζεται με ένα νέο βιντεοκλίπ που δόθηκε στη δημοσιότητα για το τραγούδι "Show You The Way" -μπορείτε να το δείτε στον σύνδεσμο παρακάτω.

Στο "Show You The Way" ο Thundercat προέβη σε μια αναπάντεχη συνεργασία, συμπράττοντας με δύο μεγάλα ινδάλματα του yacht rock -όπως ονομάστηκε η σούπερ γυαλισμένη σχολή του soft rock της δεκαετίας του 1970, η οποία ξεπήδησε από τη νότια Καλιφόρνια: τον Michael McDonald και τον Kenny Loggins, που επίσης εμφανίζονται στο βιντεοκλίπ.

Ο McDonald τραγούδησε με τους Steely Dan και τους Doobie Brothers πριν ξεκινήσει μια σόλο καριέρα που καλά κρατεί, αφού το τελευταίο του άλμπουμ Wide Open είναι φετινή κυκλοφορία. O Kenny Loggins έγινε γνωστός μέσα από το δίδυμο Loggins & Messina, πριν ξεκινήσει τη σόλο διαδρομή του το 1977, η οποία κορυφώθηκε το διάστημα 1984-1984 με το "Footloose" (Η.Π.Α. #1, Βρετανία #6) και με το "Danger Zone", τη συμμετοχή του δηλαδή στο soundtrack για το Top Gun (Η.Π.Α. #2, Βρετανία #45).

{youtube}Z-zdIGxOJ4M{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured