Το επετειακό box set που έχουν ανακοινώσει οι Metallica για το πολυδοξασμένο τους άλμπουμ Master Of Puppets (1986) είναι πλέον προ των πυλών: κυκλοφορεί 10 Νοεμβρίου από τη δική τους δισκογραφική Blackened Recordings.

Κάποια πράγματα έχουν ήδη δοθεί στη δημοσιότητα ως promo και αυτές τις μέρες είδαμε τους Metallica να κοινοποιούν και κάτι ακόμα: το θρυλικό πλέον "Master Of Puppets" σε μια μέχρι σήμερα ακυκλοφόρητη demo εκδοχή από το 1985, ηχογραφημένη στο γκαράζ του σπιτιού στο El Cerrito της Καλιφόρνια όπου διέμεναν κατά τα πρώτα χρόνια της καριέρας τους. Μπορείτε να ακούσετε το εν λόγω demo στον σύνδεσμο στο τέλος της είδησης.

Γενικά, η αγωνία των οπαδών έχει χτυπήσει κόκκινο για το ακυκλοφόρητο υλικό που θα περιέχεται στο κουτί του Master Of Puppets, αφού μεταξύ του θα βρίσκονται και οι τελευταίες καταθέσεις του αδικοχαμένου μπασίστα τους, Cliff Burton. 

Είναι επίσης και ένας τρόπος να τηρηθούν οι αποστάσεις απέναντι στο πρόσφατο άλμπουμ Hardwired... Τo Self-Destruct, το οποίο τα πήγε πολύ καλά εμπορικά, μα άφησε μια έντονη γεύση ανικανοποίητου.

{youtube}dahQFi-P92I{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured