Στα 8 χρόνια δράσης τους, οι Soft Moon του Luis Vasquez δεν έχουν ακόμα αξιωθεί κάποιας ευρύτερης αναγνώρισης στην πατρίδα Αμερική, η κριτική όμως έχει συχνά σταθεί με επαίνους στις δουλειές τους, με αποτέλεσμα πολλοί να τους θεωρούν ανάμεσα στις κύριες δυνάμεις της post-punk αναβίωσης των ημερών μας πέρα από τον Ατλαντικό.

Τελευταία τους δισκογραφική παρουσία ήταν το άλμπουμ Deeper του 2015, τώρα όμως επιβεβαιώνεται πως επιστρέφουν με καινούρια δουλειά, σε νέα δισκογραφική στέγη. Ως προπομπός, μάλιστα, δόθηκε στη δημοσιότητα κι ένα επίσημο lyric βιντεοκλίπ για το φρέσκο τους κομμάτι "Burn", το οποίο και μπορείτε να δείτε στον σύνδεσμο στο τέλος της είδησης.

Το "Burn" προέρχεται από ένα άλμπουμ με τίτλο Criminal, το οποίο έχει επιβεβαιωθεί από τη Sacred Bones ότι θα κυκλοφορήσει στις 2 Φεβρουαρίου του 2018. Μένει να αποδειχθεί αν αυτή θα είναι η δουλειά που θα τους κάνει πιο ευδιάκριτους σε μαζικότερο επίπεδο.

Εμείς, ωστόσο, θα έχουμε ίσως σύντομα την ευκαιρία να ακούσουμε κάτι παραπάνω, αφού αναμένουμε τους Soft Moon στην Ελλάδα ως headliners της 1ης κυρίως ημέρας του Fraternity of Sound Festival (Παρασκευή 27 Οκτωβρίου, στο Fuzz). Την ίδια μέρα θα εμφανιστούν και οι Nurse With Wound, Circle, Kooba Tercu και Maggot Heart.

{youtube}tIVB9x-HDzg{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured