news.team

Με το ντεμπούτο τους Oracular Spectacular το 2007 (Η.Π.Α. #38, Βρετανία #8), οι MGMT πέτυχαν να γίνουν μία από τις πιο αγαπητές και συζητημένες μπάντες των zeros. Οι επόμενοι 2 δίσκοι τους, όμως, για διαφορετικούς λόγους ο καθένας, δεν πέτυχαν να κερδίσουν τις εντυπώσεις και το γκρουπ σιώπησε μετά το MGMT του 2013 (Η.Π.Α. #14, Βρετανία #45).

Τώρα, όμως, οι Andrew VanWyngarden & Ben Goldwasser είναι έτοιμοι να επιστρέψουν με νέα δουλειά και αν κρίνουμε από το πρώτο δείγμα γραφής "Little Dark Age" -το βιντεοκλίπ του οποίου και σας περιμένει στον σύνδεσμο στο τέλος της είδησης- επιθυμούν να κερδίσουν ξανά κάποιες από τις pop δάφνες των zeros.

Το κλιπ υπογράφουν οι David MacNutt & Nathaniel Axel, οι οποίοι φαντάστηκαν το αμερικανικό ντουέτο σε διάφορα αλλοπρόσαλλα σενάρια. Το "Little Dark Age" είναι προπομπός ενός άλμπουμ με το ίδιο όνομα, που αναμένεται να κυκλοφορήσει στις αρχές του 2018.

Πολλά περισσότερα δεν γνωρίζουμε για την ώρα, την παραγωγή πάντως έχουν αναλάβει από κοινού οι ίδιοι οι MGMT, μαζί με τον γνώριμό τους από τα 2 πρώτα άλμπουμ Dave Fridmann, συν τον Patrick Wimberly (πρώην Chairlift).

{youtube}rtL5oMyBHPs{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured