news.team

Στον indie κόσμο, ο Matt Mondanile από το Νιού Τζέρσεϊ είναι μια ιδιαίτερα αγαπητή μορφή: όχι μόνο υπήρξε συνιδρυτής των Real Estate το 2009, μα είναι και ηγέτης των Ducktails, με τους οποίους και δραστηριοποιείται πλέον αποκλειστικά -τους είδαμε μάλιστα κι εμείς το φετινό καλοκαίρι στην Αθήνα, σε ένα αθόρυβο και ελάχιστα διαφημισμένο live στην ταράτσα του Ρομάντσο.

Πάνω ωστόσο που οι Ducktails έβγαλαν νέο άλμπουμ (Jersey Devil) και βρίσκονται στην τούρλα του promo και των live εμφανίσεων υποστήριξης της δουλειάς τους, ο Mondanile φαίνεται να βυθίζεται όλο και περισσότερο σε ένα δυσάρεστο σκάνδαλο.

Καθώς φαίνεται, η απόφαση των υπόλοιπων Real Estate να μιλήσουν ανοιχτά, έφερε στο φως ένα δυσάρεστο ιστορικό σεξουαλικών παρενοχλήσεων εις βάρος γυναικών, που γίνονταν μάλιστα κατά τρόπο συστηματικό εκ μέρους του Mondanile. Αρχικά, δηλαδή, τον Μάιο του 2016, οι Real Estate είχαν δικαιολογήσει την αποχώρησή του με το ότι επιθυμούσε να επικεντρωθεί στην καριέρα των Ducktails. Τώρα, ωστόσο, αποκαλύπτουν ότι τον απέλυσαν τον Φεβρουάριο του 2016, όταν έφτασαν στ' αυτιά τους καταγγελίες για τη συμπεριφορά του.

Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με το Pitchfork, ο Mondanile αρνήθηκε κάθε τέτοια κατηγορία. Αλλά η δημόσια δήλωση των Real Estate έχει προκαλέσει κύμα αποκαλύψεων από γυναίκες τις οποίες προσέγγισε ο ηγέτης των Ducktails με σκοπό το σεξ, που αντιμετωπίζονται ως αξιόπιστες σε πρώτη εκτίμηση, λόγω των πολύ συγκεκριμένων λεπτομερειών που έχουν καταθέσει.

Στον απόηχο των αποκαλύψεων, οι εμφανίσεις των Ducktails σε Φιλιππίνες και Ταϊλάνδη ακυρώθηκαν, ενώ το ίδιο συνέβη και με μια συναυλία στις Η.Π.Α. Τα πράγματα για τη μπάντα, φαίνονται ιδιαιτέρως σκούρα.

{youtube}uxqsMJy5HeI{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured