4 χρόνια έχουν να φανούν οι A Perfect Circle με νέο υλικό, από το τραγούδι "By And Down" του 2013 δηλαδή, το μόνο νέο ανάμεσα στα παλιότερα που αποτέλεσαν τη συλλογή Three Sixty. Την ίδια χρονιά έβγαλαν και το εντυπωσιακό live box set A Perfect Circle Live: Featuring Stone And Echo, όπου έβρισκε κανείς ολόκληρη τη συναυλία του 2011 στο  Red Rocks Amphitheatre του Morrison, στο Κολοράδο, αλλά και τις live αποδόσεις ολόκληρων των 3 στούντιο άλμπουμ τους που έκαναν το 2010.

Κατά τα λοιπά, καινούριο υλικό από το σούπερ γκρουπ του παροιμιώδη για τις καθυστερήσεις του Maynard James Keenan έχουμε να ακούσουμε 13 ολόκληρα χρόνια, δηλαδή από το άλμπουμ eMOTIVe του 2004 (Η.Π.Α. #2, Βρετανία #80, Αυστραλία #8, Γαλλία #61, Καναδάς #5, Γερμανία #33).

Τώρα, λοιπόν, το αμερικάνικο γκρουπ δίνει στη δημοσιότητα το ολοκαίνουριο τραγούδι "The Doomed", το οποίο και μπορείτε να ακούσετε στον σύνδεσμο παρακάτω.

«14 χρόνια έχουν περάσει από το eMOTIVe», δήλωσε ο Keenan, παραδεχόμενος ότι μια νέα κυκλοφορία εκ μέρους του γκρουπ έχει πράγματι καθυστερήσει πολύ. Και αποκάλυψε ότι το "The Doomed" προλογίζει ένα ολοκαίνουριο άλμπουμ εκ μέρους των A Perfect Circle, για το οποίο δεν υπάρχει ακόμα άλλη πληροφόρηση, πέραν του ότι θα βγει κάποια στιγμή το 2018.

Τι να πουν και οι οπαδοί των Tool, βέβαια, αλλά τέλος πάντων εκείνοι έχουν 11 χρόνια να τους δουν, όχι 14.

{youtube}P6kd0FQhd5k{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured