Από το περσινό φθινόπωρο, ως γνωστόν, η Sharon Jones δεν βρίσκεται πια μαζί μας. Η φωνή της όμως -όπως αποτυπώθηκε σε επιτυχημένα άλμπουμ σαν το I Learned Τhe Hard Way του 2010 (Η.Π.Α. #15) ή το Give Τhe People What They Want του 2014 (Η.Π.Α. #22)-  μένει ως μία από τις σπουδαιότερες παρακαταθήκες που μας άφησε η πρόσφατη αναβίωση της κλασικής soul.

Καθώς η Jones παρέμεινε ενεργή μέχρι και τα τελικά στάδια της μάχης της ενάντια στον καρκίνο, πρόλαβε πριν πεθάνει να ηχογραφήσει ένα ακόμα άλμπουμ με τους Dap-Kings. Και, καθώς φαίνεται, έφτασε η ώρα να το ακούσουμε.

Πρώτο δείγμα γραφής που δίνεται στη δημοσιότητα είναι ένα τραγούδι με τίτλο "Matter Of Time", το οποίο διαθέτει μάλιστα και συνοδευτικό βιντεοκλίπ -μπορείτε να το δείτε στον σύνδεσμο στο τέλος της είδησης.

Το "Matter Of Time" προλογίζει ένα άλμπουμ που τιτλοφορείται Soul Of A Woman και αναμένεται να κυκλοφορήσει από τη Daptone στις 17 Νοεμβρίου.

«Κάθε που η Sharon ένιωθε δυνατή, μπαίναμε στο στούντιο», αποκάλυψε για τις ηχογραφήσεις ο μπασίστας των Dap-Tones και παραγωγός του Soul Of A Woman, Bosco Mann.

{youtube}ipynkBxtMOc{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured