news.team

Οι Wild Beasts ανήκουν σε εκείνα τα συγκροτήματα των zeros που κράτησαν ψηλά τη σημαία του βρετανικού indie ήχου σε δύσκολες εποχές, ευτυχώντας μάλιστα να βρουν εκτίμησης και έξω από τους θιασώτες αυτής της μουσικής.

Τα τελευταία μάλιστα χρόνια, η μπάντα από το Kendal της Αγγλίας είδε το κοινό της να αυγατίζει και άλμπουμ σαν το Present Tense (2014) και το Boy King (2016) να μπαίνουν στο top-10 της πατρίδας (#10 και #9 αντίστοιχα). Έστω κι αν κάποιοι κριτικοί βρήκαν πως δεν μπόρεσαν να συναγωνιστούν σε ποιοτικό εκτόπισμα το Two Dancers του 2009 (Βρετανία #68), το οποίο και τους καθιέρωσε.

Έτσι, η ανακοίνωση του τέλους έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία, αφού τίποτα δεν έδειχνε προς τα εκεί.

«Αφοσιωθήκαμε ψυχή τε και σώματι στο συγκρότημα, από όταν ήμασταν έφηβοι», εξήγησαν οι Wild Beasts, προσθέτοντας ότι νιώθουν πως δημιούργησαν κάτι δικό τους και ξεχωριστό, οπότε νοιάζονται ιδιαίτερα για την προστασία του από το όποιο ξεθώριασμα.

Είναι σίγουρα ένας πολύ έντιμος τρόπος να φύγεις, αν έχεις νιώσει ότι η έμπνευση δεν βρίσκεται πια μαζί σου.

Ωστόσο έταξαν στους fans ότι θα το γιορτάσουν μαζί τους πριν διαλυθούν, θέλοντας έτσι να τους ευχαριστήσουν για την επί 15 χρόνια αγάπη και υποστήριξη.

Στους εορτασμούς περιλαμβάνεται βέβαια και μια αποχαιρετιστήρια περιοδεία, αλλά και ένα ολοκαίνουριο τραγούδι ονόματι "Punk Drunk Αnd Trembling", το οποίο μπορείτε να ακούσετε στον σύνδεσμο στο τέλος της είδησης.

Το κομμάτι ηχογραφήθηκε κατά τα sessions του Boy King (2016), αλλά τελικά έμεινε εκτός. Τώρα, προλογίζει ένα τελευταίο ΕΡ εκ μέρους της μπάντας -το οποίο επίσης θα λέγεται Punk Drunk Αnd Trembling- που ακόμα δεν ξέρουμε πότε ακριβώς θα κυκλοφορήσει. Εκεί, πάντως, θα μπουν και το "Maze" με το "Last Night All My Dreams Came True", 2 τραγούδια που ήταν διαθέσιμα μόνο στη deluxe βινυλιακή έκδοση του Boy King.

{youtube}RrmGrkuiY50{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured