Αν και οι κριτικοί ουδέποτε τους συμπάθησαν, οι Darkness από το Lowestoft συγκαταλέγονται στις τελευταίες μεγάλες εμπορικές δυνάμεις που έβγαλε το βρετανικό rock στα zeros, κάνοντας αίσθηση ήδη με το ντεμπούτο τους Permission To Land (2003), το οποίο κατέκτησε το #1 στην πατρίδα τους, μα επιβλήθηκε και στην αμερικανική αγορά (#36).

Τώρα, 2 χρόνια μετά το Last Of Our Kind (Βρετανία #12, Η.Π.Α. #125), οι Darkness επιστρέφουν με νέα δουλειά. Έχει τίτλο Pinewood Smile και αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 6 Οκτωβρίου από την Cooking Vinyl, σε παραγωγή Adrian Bushby. Θα είναι επίσης το πρώτο άλμπουμ της μπάντας με τον Rufus Tiger Taylor στα ντραμς (o ξανθός της φωτογραφίας), ο οποίος πήρε τη θέση της Emily Dolan Davies.

Ως promo για το νέο άλμπουμ, η μπάντα έδωσε στη δημοσιότητα το ολοκαίνουριο τραγούδι "Southern Trains", το οποίο και μπορείτε να ακούσετε στον παρακάτω σύνδεσμο.

To κομμάτι αποτελεί ένα αρνητικό σχόλιο για την κατάσταση των τρένων στον βρετανικό νότο, που φαίνεται να έχει εξοργίσει ιδιαίτερα τους Darkness.

{youtube}5OR9edcMKfM{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured