Ο νέος δίσκος των Arcade Fire, Everything Now, δεν έχει πάψει να συζητιέται -είτε για καλό, είτε για κακό (σε μας πάντως για καλό, θυμηθείτε με ένα κλικ εδώ τι έγραψε ο Μιχάλης Τσαντίλας). Τους χάρισε δε ένα ακόμα νούμερο 1 στον Καναδά, στις Η.Π.Α. και στη Βρετανία, καθώς και top-5 θέσεις σε διάφορες μεγάλες μουσικές αγορές.

Δεν περίμενε έτσι κανείς ότι θα ακούγαμε καινούρια μουσική από μέρους τους, τόσο σύντομα. Ωστόσο εκείνοι έδωσαν στη δημοσιότητα μια στούντιο εκδοχή σε μια διασκευή την οποία αγαπούν να παίζουν στις συναυλίες τους.

Ο λόγος για το "Mind Games" του John Lennon, ένα τραγούδι από τη σόλο διαδρομή του (1973) -μπορείτε να ακούσετε τα αποτελέσματα με ένα κλικ εδώ, αφού βρείτε τον σχετικό Spotify player.

Η ηχογράφηση αποτελεί συνεισφορά των Arcade Fire στη σειρά Spotify Singles που έχει εγκαινιάσει η δημοφιλής ψηφιακή πλατφόρμα διανομής ήχου. Μαζί, πρόσφεραν (ως b-side, θα λέγαμε σε παλιότερες εποχές) και μια καινούρια ηχογράφηση του "Everything Now", παιγμένη live στα Spotify Studios, στη Νέα Υόρκη.

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured