news.team

φωτογραφία: Maria Mochnacz

Οι πολυάριθμοι φίλοι που έχει στη χώρα μας ο Sivert Høyem είχαν την τύχη να τον δουν συχνά τον τελευταίο καιρό, έχουν όμως κυκλώσει ακόμα μία ημερομηνία του 2017 για ένα ακόμα ραντεβού. Έστω κι αν αυτή τη φορά τα πράγματα προβλέπονται διαφορετικά.

Για πρώτη φορά μετά τη διάλυση των Madrugada, ο Sivert Høyem ένιωσε την ανάγκη να ξαναϋπάρξει μέσω μιας μπάντας. Κι έτσι δημιουργήθηκαν οι Paradise, με συνοδοιπόρους τον γνωστό μας από την PJ Harvey, Rob Ellis, τον Simone Butler των Primal Scream και τον Rob McVey που παίζει στο γκρουπ το οποίο συνοδεύει τη Marianne Faithfull.

Τέλη Οκτώβρη αναμένεται να βγει το πρώτο ΕΡ των Paradise, ενώ Νοέμβρη τους περιμένουμε στην Ελλάδα, για 3 συνολικά εμφανίσεις: την Παρασκευή 24/11 θα βρεθούν στην Πάτρα (Αίθουσα Αίγλη), το Σάββατο 25/11 θα είναι στην Αθήνα (Gagarin), ενώ την Παρασκευή 26/11 θα παίξουν στη Θεσσαλονίκη (Principal). Στον παρακάτω σύνδεσμο μπορείτε να ακούσετε ένα από τα 4 τραγούδια του ΕP, το "Crying", όπως παίχτηκε τον Απρίλιο στο De Melkweg του Άμστερνταμ.

Η προπώληση για τη συναυλία της Αθήνας έχει ξεκινήσει, με τα πρώτα εισιτήρια να διαθέτονται στα 25 ευρώ. Μετά την εξάντλησή τους η τιμή διαμορφώνεται στα 28 ευρώ (στο ταμείο την ημέρα της συναυλίας θα κοστίζουν 30). Τα βρίσκει κανείς ηλεκτρονικά στο www.viva.gr και στο www.athinorama.gr, τηλεφωνικά στο 11876 και στα εξής καταστήματα: Seven Spots, Reload, Media Markt, Βιβλιοπωλεία Ευριπίδης.

{youtube}KZbkBpj-bik{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured