news.team

Οι Ιταλοί Ufomammut έχουν κερδίσει μια fanbase στη χώρα μας, όπως έδειξε και ο προ τριετίας ερχομός τους στο An Club, για μια συναυλία την οποία επαίνεσε ο ανταποκριτής μας Βαγγέλης Πούλιος για τον τσαμπουκά της, τα ογκώδη της riffs και την αγνή πώρωση (λεπτομέρειες εδώ).

Φέτος λοιπόν τον Σεπτέμβρη επιστρέφουν με καινούρια δουλειά, η οποία λέγεται απλώς ...8 και αναμένεται να κυκλοφορήσει αύριο Παρασκευή 22 του μήνα, από τη Neurot Recordings.

Στον σύνδεσμο αμέσως παρακάτω, μπορείτε να πάρετε και μια πρώτη γεύση του 8, ακούγοντας το κομμάτι "Zodiac".

{youtube}q40S9YuftMQ{/youtube}

«Το "Zodiak" αντικατοπτρίζει την κυκλική κίνηση του κομματιού εκείνου του ουρανού στο οποίο ζούμε», σημειώνει η μπάντα, «κύκλος που επηρεάζει την ύπαρξή μας και το ποιοι είμαστε».

Δεν είναι όμως το μόνο νέο κομμάτι που έχουν δημοσιεύσει οι Ιταλοί. Διαδοχικά στους δύο παρακάτω συνδέσμους μπορείτε να ακούσετε άλλα δύο στιγμιότυπα του 8, το "Babel" και το "Core", αλλά και να δείτε το επίσημο βιντεοκλίπ για ένα ακόμα καινούριο τραγούδι, ονόματι "Warsheep".

{youtube}WC_jN7_F1Kk{/youtube}
{youtube}ku7xvM3L_Lw{/youtube}

Η μπάντα έχει ήδη κλείσει και για ένα πλούσιο πρόγραμμα live εμφανίσεων, που θα κορυφωθεί τον Μάιο του 2018 με τη συμμετοχή τους στο Maryland Deathfest της Βαλτιμόρης. Δυστυχώς η Ελλάδα δεν έχει συμπεριληφθεί φέτος σε αυτό...

{youtube}JNuOfxL6afE{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured