news.team

Είναι πάντα κάπως όταν οι αγαπημένοι μας καλλιτέχνες φεύγουν, μα οι δισκογραφικές συνεχίζουν ύστερα από ένα διάστημα το promo των τελευταίων τους δίσκων.

Έτσι και με τον Leonard Cohen, ο οποίος ξέρουμε ότι δεν είναι πια εδώ, μα τον βλέπουμε τώρα να έχει γίνει κινούμενο σχέδιο και να χορεύει με φόντο τον ουρανό του Μόντρεαλ στον Καναδά, για τις ανάγκες του νέου του βιντεοκλίπ για το "Leaving The Table" -μπορείτε να το δείτε στον σύνδεσμο παρακάτω.

Το τραγούδι προέρχεται βέβαια από το You Want It Darker του 2016, ένα άλμπουμ που σημείωσε πολύ υψηλές πωλήσεις, κατακτώντας το #1 του Καναδά, το #7 των Η.Π.Α., το #4 της Βρετανίας, το #2 σε Αυστραλία και Γερμανία, το #3 της Γερμανίας, αλλά και το #12 στη χώρα μας, όπου ο Leonard Cohen υπήρξε από παλιά δημοφιλής.

Το κλιπ βγήκε τώρα με την ευκαιρία της πρότασης του You Want It Darker για το βραβείο Polaris, αλλά και ως άτυπο promo για τη μεγάλη συναυλία που ετοιμάζεται προς τιμήν του Cohen με αφορμή τον έναν χρόνο από τον θάνατό του: θα λάβει χώρα 6 Νοεμβρίου στο Bell Centre του Μόντρεαλ, με λαμπρές συμμετοχές από παλαιούς και νεότερους καλλιτέχνες, αφού αναμένεται να εμφανιστούν ο Sting, o Philip Glass, η Lana Del Rey, η K.D. Lang, η Feist, ο Elvis Costello κ.ά.

{youtube}mOrdWbqp85E{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured