3 χρόνια έχει να φανεί με νέα δουλειά ο Morrissey, από το επιτυχημένο εμπορικά World Peace Is None Οf Your Business του 2014 δηλαδή, με το οποίο κατέκτησε το #2 της Βρετανίας, το #14 των Η.Π.Α. και ψηλές θέσεις σε κάμποσες ακόμα βασικές (μουσικές) αγορές του πλανήτη.

Τώρα λοιπόν επιστρέφει με καινούριο άλμπουμ: θα λέγεται Low In High School και το περιμένουμε να βγει από τη BMG στις 17 Νοεμβρίου.

Έχουμε μάλιστα και το πρώτο δείγμα γραφής από αυτό, ένα τραγούδι που λέγεται "Spent The Day In Bed", το οποίο και μπορείτε να ακούσετε στον σύνδεσμο στο τέλος της είδησης.

Για τις ανάγκες μάλιστα αυτού του νέου δίσκου φαίνεται ότι δέχτηκε να αποκτήσει και επίσημο Twitter, κάτι που μέχρι πρότινος δεν τον ενδιέφερε καθόλου. Πρώτο δε «τιτίβισμα» ήταν απλά η φράση ...Spent The Day In Bed!

Όσο για το περιεχόμενο του κομματιού; Απέναντι στη φρίκη του μοντέρνου κόσμου, όπως φτάνει στα σπίτια μας από τα μέσα μαζικής επικοινωνίας, ο Moz προτιμάει να κάτσει στο κρεβάτι του...

Οι μέχρι στιγμής αντιδράσεις, πάντως, δεν φαίνονται ιδιαίτερα θετικές. Αν και ορισμένοι fans το υποδέχθηκαν με θέρμη, άλλοι δεν έκρυψαν την απογοήτευσή τους, παλμό που έπιασε έξυπνα το Pitchfork, δημοσιεύοντας ένα άρθρο του Sam Sodomsky με τίτλο «Morrissey’s New Single Is Unfortunately Not Very Good»...

{youtube}iL_-GwbEP4g{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured