O άνθρωπος που έχει μισό δισεκατομμύριο views στο You Tube σε 2 κομμάτια, ο Post Malone, μόλις έβγαλε νέο single μαζί με τον επίσης δημοφιλή 21 Savage.

Ο 22χρονος ράπερ, παραγωγός, κιθαρίστας και τραγουδοποιός από τις Συρακούσες της Νέας Υόρκης είχε ενημερώσει τους fans μέσω της επίσημης σελίδας του στο Facebook ότι ετοίμαζε κάτι καινούριο μέσα στις επόμενες ημέρες. Τελικά επρόκειτο για ένα τραγούδι με τίτλο "Rockstar", το οποίο κι έγινε διαθέσιμο αυτές τις μέρες σε YouTube, Spotify και Soundcloud -μπορείτε να δείτε το επίσημο βιντεοκλίπ στον σύνδεσμο πιο κάτω. Μάλιστα στο Spotify έχει ήδη 9.000.000 streams.
 
Θυμίζουμε ότι τα προηγούμενα singles του Post Malone έγιναν μεγάλες επιτυχίες, όπως λ.χ. το "White Iverson" με το οποίο συστήθηκε στο μουσικό κοινό πίσω στο 2015 (Η.Π.Α. #14), όπως και το "Congratulations" (Η.Π.Α. #8). Παρόμοια επιτυχία συνεχίζει βέβαια να έχει και το περσινό του άλμπουμ Stoney, το οποίο έφτασε στο #6 των εθνικών charts των Η.Π.Α. (μα και στο #43 της Βρετανίας) και ακόμα βρίσκεται πολύ ψηλά στα album charts του Billboard.

Το "Rockstar" βρίσκει τον Post Malone να συνεργάζεται για πρώτη φορά με τον γοργά ανερχόμενο 21 Savage, ο οποίος είδε το ντεμπούτο του Issa Album να φτάνει ως το #2 των Η.Π.Α. φέτος το καλοκαίρι.

{youtube}5HlTcn4bkSM{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured