news.team

Η εθνική μας ομάδα μπορεί να μην τα κατάφερε να περάσει το εμπόδιο της Ρωσίας στο φετινό Eurobasket -όπου πρωταγωνίστησαν Σλοβενία και Σερβία- αλλά λίγο ο θεσμός, πολύ η είσοδος του Νίκου Γκάλη στο Hall of Fame του αθλήματος και η ομιλία του εκεί που συγκίνησε το πανελλήνιο, έφεραν σε πολλούς μνήμες από το αξέχαστο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του 1987.

Οι οποίες βέβαια είναι και μουσικές, αφού στα τότε στιγμιότυπα -τόσο για όσους τα έζησαν, όσο και για εκείνους που τα θαύμασαν αργότερα- εντυπώθηκε ανεξίτηλα το "The Final Countdown" των Europe, μία από τις μεγάλες επιτυχίες του εμπορικού ροκ της δεκαετίας του 1980 (Σουηδία #1, Βρετανία #1, Η.Π.Α. #8, Αυστραλία #2, Γαλλία #1, Καναδάς #5, Γερμανία #1).

Αρκετοί είναι λοιπόν όσοι αναρωτήθηκαν τι να έχουν απογίνει αυτές οι (σουηδικές) ψυχές. Και, σε ένα πραγματικά τυχερό timing, είναι οι μέρες που οι Europe κυκλοφόρησαν το νέο τους τραγούδι "Walk The Earth" -το οποίο και μπορείτε να ακούσετε στον σύνδεσμο παρακάτω.

Το "Walk The Earth" αποτελεί προπομπό μιας καινούριας, ομώνυμης δισκογραφικής δουλειάς, η οποία αναμένεται να κυκλοφορήσει από το label της μπάντας Hell & Back στις 20 Οκτωβρίου. Έρχεται δε να διαδεχθεί το προ διετίας War Of Kings, που βρήκε την παρέα των Joey Tempest (φωνητικά) & John Norum (κιθάρα) να παραμένει μεγάλο όνομα στην πατρίδα Σουηδία (#2), αλλά και να διατηρεί το κοινό που έχει κερδίσει στο ευρωπαϊκό κυρίως έδαφος (Γερμανία #23, Βρετανία #50, Γαλλία #69).

{youtube}HNsFSimANzM{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured