Ο δημοφιλής ράπερ Lil Wayne διαγνώσθηκε με επιληψία το 2013 και από τότε έχουν ακολουθήσει αρκετά επεισόδια κρίσεων. Το τελευταίο μάλιστα σημειώθηκε το προηγούμενο Σαββατοκύριακο, με τον MC απ’ τη Νέα Ορλεάνη να βρίσκεται αναίσθητος σε δωμάτιο ξενοδοχείου και να μεταφέρεται σε νοσοκομείο του Σικάγο, όπου έκατσε για 2 ημέρες.

Ο Wayne παραμένει ωστόσο πάντα σε εγρήγορση και δείχνει πόσο εργατικός είναι, καθώς 5 μέρες μετά το συμβάν επέστρεψε στο στούντιο -υγιής, όπως φρόντισε να ενημερώσει τους fans ο παραγωγός και συνεργάτης του, Scott Storch.

Τίποτα όπως φαίνεται δεν αναμένεται να τον εμποδίσει απ’ τα πλάνα του για ηχογράφηση τραγουδιών ή ακόμη και δίσκου μέσα στους επόμενους μήνες. Ο αστέρας του NBA, Damian Lillard ανέβασε μάλιστα φωτογραφία στο προσωπικό του Instagram με τον Lil Wayne, προαναγγέλλοντας συνεργασία μεταξύ τους.

Αυτή δεν θα είναι άλλωστε η πρώτη φορά που δουλεύουν μαζί πάνω σε κάτι, καθώς το 2016 είχαν συνεργαστεί στο "Loyal To The Soil", τραγούδι από το σόλο άλμπουμ The Letter O που έβγαλε τότε ο Lillard (ως Dame D.O.L.L.A.)

{youtube}SBAhQEqd06Y{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured