news.team

Ο George Michael μας άφησε νωρίς τα Χριστούγεννα του 2016, όντας ενεργός καλλιτέχνης, πράγμα που σημαίνει ότι υπάρχει μουσικό υλικό σε διάφορα στάδια ετοιμότητας, το οποίο σίγουρα θα αρχίσει να κυκλοφορεί σιγά-σιγά. Πόσο μάλλον αν οι φήμες μιλούν για 3 ολόκληρα άλμπουμ με καινούρια κομμάτια.

Ο κύκλος αυτός ανοίγει τώρα, 8 μήνες μετά τον θάνατό του, με την κυκλοφορία του "Fantasy", μιας συνεργασίας με τον Nile Rodgers της Chic δόξας, την οποία και μπορείτε να ακούσετε στον σύνδεσμο στο τέλος της είδησης.

Το "Fantasy", πάντως, δεν είναι νέο υλικό. Η αρχική του μορφή εντοπίζεται στα 1980s, και προέρχεται από τα sessions που έδωσαν το μοσχοπουλημένο 2ο άλμπουμ του Michael Listen Without Prejudice Vol. 1 (1990). Οι αφοσιωμένοι fans ξέρουν μάλιστα ότι υπήρξε b-side στο "Freedom! 90" στις Η.Π.Α. και στο "Waiting For That Day" στη Βρετανία.

Θεωρώντας το ωστόσο αδικημένο, ο Michael ήθελε να το ξαναδουλέψει, πράγμα που κι έκανε, με την πολύτιμη βοήθεια του Rodgers.

Τώρα, αποτελεί προπομπό της σχεδιαζόμενης deluxe επανέκδοσης του Listen Without Prejudice Vol. 1, η οποία κυκλοφορεί στις 20 Οκτωβρίου από τη Sony (σε ελληνική διανομή από τη Feelgood), μαζί με την ταινία Freedom Airs.

{youtube}AdOSUIXlI0I{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured