Μόλις απ’ την πρώτη βδομάδα κυκλοφορίας του νέου του δίσκου Luv Is Rage 2, ο Lil Uzi Vert βρίσκεται στην κορυφή του Billboard, στην κατηγορία των 200 πιο επιτυχημένων άλμπουμ για την τελευταία εβδομάδα του Αυγούστου.

Στο νέο του project παρουσιάζει 16 κομμάτια, ανάμεσά τους και το “XO Tour Llif3” που σάρωσε τους προηγούμενες μήνες (Η.Π.Α. #7, Βρετανία #25), χαρίζοντάς του το βραβείο για το καλύτερο hit του καλοκαιριού στα VMA’s την προηγούμενη εβδομάδα.

Το άλμπουμ περιλαμβάνει τραγούδια και με τους Pharrell Williams και The Weeknd, που το κάνουν ακόμη πιο ελκυστικό. Έχει πουλήσει περισσότερα από 135.000 αντίτυπα, ενώ τα συνολικά streams στα κομμάτια του νέου άλμπουμ ξεπερνούν έως τώρα τα 150.000.000.

{youtube}WrsFXgQk5UI{/youtube}

Άλλος ένας καλλιτέχνης της χιπ χοπ μουσικής βρίσκεται στη 2η θέση. Πρόκειται για τον 19χρονο XXXTentacion (βλέπε φωτογραφία), ο οποίος έγινε γνωστός πέρυσι με το κομμάτι "Look At Me", που βρέθηκε για κάποιο διάστημα και στην 1η θέση στο Hot-100 του Billboard.

O «Χ», όπως συνηθίζει να αποκαλείται, είδε το 17 -το πρώτο του άλμπουμ σε στούντιο- στη 2η θέση των αμερικάνικων charts απ' την πρώτη κιόλας εβδομάδα κυκλοφορίας, πετυχαίνοντας πάνω από 100.000.000 streams και ξεπερνώντας έτσι τον Kodak Black, ο οποίος έπεσε στο #9.

Παρά τα αμφιλεγόμενα σχόλια για την εμφάνιση και τη συμπεριφορά του 19χρονου απ' τη Φλόριντα, τα projects του κάνουν πολύ καλή δουλειά, αφού και το mixtape του Revenge (που βγήκε το Μάιο) βρίσκεται στην #102η θέση για την τελευταία βδομάδα του Αυγούστου, έχοντας προηγουμένως φτάσει ως το #44.

Το ιδιαίτερο είναι ότι κανένα από τα 11 κομμάτια του άλμπουμ δεν ξεπερνά σε διάρκεια τα 2 λεπτά και 45 δευτερόλεπτα. 

{youtube}CD_tD26E7k0{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured