news.team

φωτογραφία: Sam Jones

Όπως αναμενόταν, οι U2 έδωσαν πριν λίγες ώρες στη δημοσιότητα ένα ακόμα ολοκαίνουριο τραγούδι, ονόματι "Υou’re The Best Thing About Me" -μπορείτε να το ακούσετε στον σύνδεσμο παρακάτω.

Το "Υou’re The Best Thing About Me" είναι το 2ο κομμάτι που ακούμε ως προπομπό του πολυαναμενόμενου νέου άλμπουμ των Ιρλανδών super stars Songs Of Experience.

Οι U2 αποκάλυψαν τελικά και την ημερομηνία κυκλοφορίας του άλμπουμ, σε συνέντευξή τους στους New York Times: θα βγει 1η Δεκεμβρίου, πράγμα που επιβεβαίωσε όσους fans πίστευαν ότι θα ήθελαν να προλάβουν τη χριστουγεννιάτικη αγορά, που παραδοσιακά ενισχύει τις πωλήσεις δίσκων.

Οι U2 μίλησαν επίσης για το στιχουργικό περιεχόμενο του Songs Of Experience, λέγοντας ότι είναι πολιτικό: «οι πρόσφατες εκλογές στις Η.Π.Α. ήταν ένα σοκ για όλους, Αμερικάνους και Ευρωπαίους», σχολίασε ο Bono, προσθέτοντας ότι ο δίσκος «είναι η αντίδρασή μας σε αυτό το σοκ». Ο δε Edge πρόσθεσε μια άλλη οπτική, αποκαλύπτοντας ότι τους απασχόλησε αν αυτός τους ο δίσκος θα μπορεί να παιχτεί και σε ένα μπαρ όπου συχνάζουν οι 25άρηδες του σήμερα.

{youtube}PbGSiJ9iat8{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured