Πάνε πια 8 χρόνια από όταν ο Michael Jackson πέθανε στην έπαυλή του στο Λος Άντζελες, μόλις στα 50 του -πυροδοτώντας παγκόσμιο πένθος στους μουσικόφιλους, αλλά και μια πολύπλοκη δικαστική υπόθεση, στο στόχαστρο της οποίας βρέθηκε ο προσωπικός του γιατρός.

Το Twitter του, ωστόσο, παραμένει ζωντανό και αυτές τις μέρες μάλιστα προξένησε πολλές απορίες στους απανταχού fans, καθώς οι υπεύθυνοι πόσταραν ένα teaser βίντεο για κάποια άγνωστη κυκλοφορία ονόματι Scream.

Το σκηνικό εμπλουτίστηκε μάλιστα με μερικά πόστερ που κυκλοφόρησαν στη Γερμανία, στα οποία το Scream προσδιοριζόταν ως άλμπουμ του Michael Jackson, με επίσημη ημερομηνία έκδοσης την 29η του Σεπτέμβρη.

Πολλοί πιθανολόγησαν λοιπόν ότι θα είναι το 3ο μεταθανάτιο άλμπουμ του δημοφιλή σταρ, καθώς έχουν ήδη υπάρξει άλλα 2 τέτοια, γεμάτα με αδημοσίευτο υλικό που δουλεύτηκε σε τελική μορφή από διάφορους παραγωγούς: το Michael του 2010 (Η.Π.Α. #3, Βρετανία #4, Αυστραλία #10, Γαλλία #4, Καναδάς #2, Γερμανία #1) και το Xscape του 2014 (Η.Π.Α. #2, Βρετανία #1, Αυστραλία #2, Γαλλία #1, Καναδάς #3, Γερμανία #2).

Ωστόσο η αλήθεια αποδείχθηκε πιο πεζή: το Scream δεν θα είναι παρά μια συλλογή επικεντρωμένη στις πιο χορευτικές επιτυχίες του Βασιλιά της Ποπ, με τον τίτλο του να κλείνει απλά το μάτι στο επικείμενο Halloween.

Δεν θα περιέχει λοιπόν τίποτα το ακυκλοφόρητο, παρά μόνο ένα mash-up φτιαγμένο από τον White Panada ονόματι "Blood On The Dance Floor X Dangerous", στο οποίο γίνεται συρραφή από τα "Blood Οn Τhe Dance Floor", "Dangerous", "Τhis Place Hotel", "Leave Me Alone" και "Is It Scary".

Το mash-up δόθηκε μάλιστα πριν λίγο στη δημοσιότητα, ως promo για τη συλλογή -μπορείτε να το ακούσετε στον σύνδεσμο παρακάτω.

{youtube}aXfokSKZ0QA{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured