Με τον νέο τους δίσκο Will To Power να είναι πια προ των πυλών (κυκλοφορεί αύριο Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου, από τη Century Media), οι Arch Enemy δίνουν στη δημοσιότητα ένα ακόμα νέο βιντεοκλίπ.

Σειρά αυτή τη φορά πήρε το ολοκαίνουριο κομμάτι τους "The Eagle Flies Alone" και στον σύνδεσμο παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε το κλιπ που γύρισε για λογαριασμό της μπάντας ο Patric Ullaeus.

Όπως τόνισε ο ηγέτης των Arch Enemy, Michael Amott, το τραγούδι γράφτηκε στο ηλιόλουστο Μεξικό, μα το γύρισμα του βιντεοκλίπ έγινε στη Σουηδία, σε μια ιδιαιτέρως κρύα μέρα. Κάτι πάντως που δεν πτόησε την απτόητη τραγουδίστριά τους Alissa White-Gluz, την οποία πολλοί αναμένουν να θαυμάσουν από κοντά στην Αθήνα, μιας και η μπάντα καταφτάνει μέσα στον μήνα για συναυλία (Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου, στο Piraeus 117 Academy).

Παρά τις επικρίσεις ορισμένων παλιότερων οπαδών για τον πιο λειασμένο ήχο της μπάντας στα χρόνια της White-Gluz, οι Arch Enemy έχουν αυγατίσει τη δημοτικότητά τους: το War Eternal του 2014 τους χάρισε την υψηλότερη μέχρι σήμερα θέση στα εθνικά charts των Η.Π.Α. (#44), αλλά και ένα εντυπωσιακό top-10 στη Γερμανία (#9), καθώς κι ένα top-20 στην Ιαπωνία (#17).

Το Will To Power, πάντως, το περιμένουν πολλοί με ανυπομονησία, καθώς είναι το πρώτο τους άλμπουμ με τον Jeff Loomis των Nevermore στη σύνθεση του γκρουπ.

{youtube}mjF1rmSV1dM{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured