news.team

Η συζήτηση ξεκίνησε ανάμεσα σε μια χούφτα μουσικόφιλους στο Reddit, για να σημάνει κατόπιν συναγερμό στο επιτελείο των Queens Of The Stone Age και να καταλήξει παγκόσμια είδηση, δημιουργώντας απροσδόκητους πονοκεφάλους στη μπάντα, λίγες μόλις μέρες πριν την επίσημη κυκλοφορία του πολυαναμενόμενου καινούριου τους άλμπουμ Villains (25 Αυγούστου).

Αλλά τι ακριβώς συνέβη;

Κάποιοι μουσικόφιλοι που είχαν αγοράσει σε βινυλιακή κόπια τη νέα δουλειά της Αυστραλέζας τραγουδοποιού Gordie, Reservoir, παρατήρησαν ότι στη β΄πλευρά δεν είχε δικά της τραγούδια, μα αδημοσίευτα μέχρι σήμερα κομμάτια των ...Queens Of The Stone Age και συγκεκριμένα τα "Fortress", "Head Like Α Haunted House" και "Un-Reborn Again".

Εκ μέρους της Secretly Group -όπου ανήκει η δισκογραφική της Gordie, Jagjaguwar- o Chris Swanson επιβεβαίωσε το ...μπέρδεμα, εξηγώντας ότι από λάθος η 2η πλευρά των βινυλίων του Villains τυπώθηκε σε κάποια αντίτυπα του Reservoir (αν και δεν είπε πώς ακριβώς έγινε αυτό, μάλλον η Jagjaguwar και η Matador των Queens Of The Stone Age φτιάχνουν τα βινύλια τους στο ίδιο εργοστάσιο), καθώς και οι 2 δίσκοι έχουν ως επίσημη κυκλοφορία την 25η Αυγούστου (οι προπαραγγελίες όμως της Gordie προφανώς κατέφτασαν νωρίτερα).

Από εκεί και πέρα, βέβαια, ξεκίνησε αγώνας δρόμου για την απόσυρση των προβληματικών αντιτύπων. Ωστόσο, η όλη υπόθεση έχει και δύο ωφελημένους. Τη Gordie, πρώτα-πρώτα, που αντιμετώπισε χιουμοριστικά το όλο θέμα, (προφανώς) απολαμβάνοντας την ουρανοκατέβατη παγκόσμια δημοσιότητα -στο τέλος του κειμένου μπορείτε να συστηθείτε κι εσείς μαζί της, παρακολουθώντας το βιντεοκλίπ για το ολοκαίνουριο κομμάτι της "Bitter End". Και κατά δεύτερον, τους λίγους τυχερούς που έχουν στα χέρια τους τα προβληματικά αντίτυπα του Reservoir: όπως καταλαβαίνετε, δεν θα τα αντικαταστήσουν, αλλά θα τα κρατήσουν και στο όχι πολύ μακρινό μέλλον θα πλουτίσουν, πουλώντας τα σε συλλέκτες στο e-Bay...

{youtube}zo1XSJPtqRQ{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured