news.team

Αφήνοντας πίσω όλες τις πρόσφατες φήμες για ανασχηματισμό των Led Zeppelin, ο πάλαι ποτέ frontman τους ανακοίνωσε ότι επιστρέφει με καινούρια προσωπική δουλειά, 3 χρόνια μετά το επιτυχημένο Lullaby Αnd... The Ceaseless Roar, άλμπουμ που του χάρισε καλές κριτικές (θυμηθείτε τι έγραψε σε μας ο Ανδρέας Κύρκος, εδώ), αλλά και το #2 της Βρετανίας, καθώς και το #10 των Η.Π.Α.

Ο λόγος βέβαια για τον Robert Plant, του οποίου ο νέος δίσκος θα έχει τον τίτλο Carry Fire και αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 13 Οκτωβρίου. Τον 69χρονο θρύλο θα συνοδεύουν και πάλι οι Sensational Space Shifters.

Ως πρώτο δείγμα γραφής, δόθηκε στη δημοσιότητα το τραγούδι "The May Queen", το οποίο και μπορείτε να ακούσετε στο τέλος του κειμένου.

Το "The May Queen", ωστόσο, προξένησε μια μικρή ταραχή στους αφοσιωμένους φίλους των Led Zeppelin, οι οποίοι δεν έχασαν φυσικά τη διασύνδεση του τίτλου με τους στίχους «It’s just a spring clean for the May Queen», από το χιλιοακουσμένο "Stairway To Heaven".

Μιλώντας στο ραδιόφωνο του BBC, ο Plant εξήγησε πάντως στον Matt Everitt ότι δεν του πέρασε καν από το μυαλό καθώς έγραφε το κομμάτι και αποφάσιζε για τον τίτλο: «έχει να κάνει καθαρά με αυτήν την εποχή του χρόνου, όπου όλη η πλάση δείχνει να ανοίγει και πάλι. Είναι μια σπουδαία στιγμή, ακόμα και για τους μεγαλύτερους σε ηλικία ανθρώπους».

{youtube}9OPKSZyRPFQ{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured