Πρόσφατα, ο Gene Simmons έκανε μια απόπειρα να κατοχυρώσει ως δικό του σήμα κατατεθέν (trademark) τα κέρατα του Διαβόλου, την περίφημη δηλαδή όσο και χαρακτηριστική χειρονομία που κάνει με τα δάχτυλα η metal κοινότητα. Ο μπασίστας και τραγουδιστής των Kiss έφτασε μάλιστα να καταθέσει και επίσημη αίτηση στο αρμόδιο γραφείο των Η.Π.Α., ισχυριζόμενος ότι τα κέρατα του Διαβόλου καθιερώθηκαν το 1974, στη Hotter than Hell περιοδεία των Kiss.

Η προσπάθειά του, ωστόσο, έπεσε στο κενό και αναγκάστηκε να αποσύρει το αίτημά του κακήν κακώς, κυρίως λόγω της έντονης αντίδρασης της χήρας του Ronnie James Dio, Wendy -η οποία είναι γνωστό ότι δεν μασάει τα λόγια της και ότι είναι σκυλί του πολέμου. Η Wendy Dio, συγκεκριμένα, του εξαπέλυσε δριμύτατη επίθεση, χαρακτηρίζοντας τους ισχυρισμούς του «αστείους» και «σιχαμερούς», ενώ τον κατηγόρησε δημόσια ότι προσπαθεί να βγάλει λεφτά από κάτι που κατέστησε δημοφιλές ο Ronnie James Dio και όχι εκείνος, το οποίο πλέον δεν ανήκει σε κανέναν, μα σε όλους.

74gg-2.jpg

Ο Simmons, βέβαια, το φυσάει και δεν κρυώνει έκτοτε, είναι άλλωστε γνωστό τι τσαντίλας και αδιάλλακτος είναι.

Έτσι, όταν τον ρώτησε αυτές τις μέρες η καναδική εφημερίδα Windsor Star αν εν τέλει θεωρεί την όλη θέση του υπερβολική, ο 67χρονος Ισραηλινός μουσικός απάντησε ότι δεν μετανιώνει για τίποτα. Και για όσους τον κατηγορούν, λέει, ότι κάνει ανόητα πράγματα, έχει μόνο να πει πως «το πιο ανόητο πράγμα που έχω κάνει, είναι που φοράω περισσότερο μέικ-απ και πιο ψηλά τακούνια από τη μάνα σου». Είχε και για τη Wendy Dio ωστόσο κάτι να πει, το είπε όμως με προσοχή, χωρίς να την κατονομάσει, αρκούμενος δηλαδή σε ένα «Σκύλα, μπορώ να το κάνω. Μπορώ να κάνω ό,τι θέλω».

Γιατί, ακόμα και ο Gene Simmons, ξέρει φαίνεται ότι με τη Wendy Dio δεν πας σε ανοιχτό πόλεμο. Το σίγουρο είναι ότι η κόντρα τους βαθαίνει, για την ώρα πάντως, όσα και να λέει ο Simmons, νικήτρια είναι η Wendy.

{youtube}CQRYVsqVT3M{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured