Η συναυλία των Foo Fighters στο Ηρώδειο ήταν βέβαια το συναυλιακό γεγονός του εγχώριου καλοκαιριού και κάθε λεπτομέρεια συζητήθηκε εκτενώς, τόσο στον Τύπο, όσο και στα social media των μουσικόφιλων.

Είναι έτσι ευρέως γνωστό ότι δόθηκε στα πλαίσια της σειράς ντοκιμαντέρ Landmarks Live in Concert, η οποία προβάλλεται από το αμερικάνικο τηλεοπτικό δίκτυο PBS, με παρουσιαστή τον Chad Smith των Red Hot Chili Peppers. Θέμα της, πλανητικοί αστέρες της μουσικής, φιλμαρισμένοι live σε σημαντικά ιστορικά μνημεία της ανθρωπότητας.

Καθώς ορίστηκε λοιπόν ως ημερομηνία προβολής της συναυλίας των Foo Fighters στο Ηρώδειο (θυμηθείτε την ανταπόκριση του Τάσου Μαγιόπουλου, εδώ) η 10η του Νοέμβρη, δόθηκε στη δημοσιότητα και το πρώτο σχετικό τρέιλερ, το οποίο και μπορείτε να παρακολουθήσετε πατώντας εδώ, αφού βρείτε τον Vimeo player.

«Λογιστικά μιλώντας», είπε ο παραγωγός και σκηνοθέτης της σειράς, Daniel E. Catulla III, «ήταν το μεγαλύτερο εγχείρημά μας μέχρι σήμερα, η μεγαλύτερη παραγωγή την οποία κάναμε. Το σχεδιάζαμε για περίπου έναν χρόνο, με εκατοντάδες ανθρώπους στην ομάδα και σε συντονισμό με την ελληνική κυβέρνηση».

{youtube}BG7hcF_ZnLk{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured