news.team

Οι νέοι δίσκοι των Queens Of The Stone Age και της Chelsea Wolfe αναμένονται με μεγάλο ενδιαφέρον από το ροκ κοινό και τόσο οι πρώτοι, όσο και η δεύτερη, ασχολούνται ενεργά τελευταία με το σχετικό promo. Κάτι ακόμα που τους συνδέει, όμως, είναι ότι κιθάρα στη νέα δουλειά της Wolfe παίζει ο Troy Van Leeuwen

Και οι δύο, λοιπόν, έδωσαν αυτές τις μέρες στη δημοσιότητα βιντεοκλίπ τα οποία γύρισαν για τα πρόσφατά τους singles.

Στο τέλος του κειμένου μπορείτε να δείτε το βιντεοκλίπ που έφτιαξε ο Zev Deans για το "16 Psyche" της Chelsea Wolfe, ενώ πατώντας εδώ μπορείτε να παρακολουθήσετε -αφού βρείτε τον σχετικό Apple player- ένα απόσπασμα από το κλιπ του Jonas Åkerlund (ναι, του πρώην ντράμερ των Bathory!) για το "The Way You Used Τo Do" των Queens Of The Stone Age, καθώς προβάλλεται αποκλειστικά για τους συνδρομές της Apple Music πλατφόρμας, για 90 μέρες.

«Είναι ο δικός μας τρόπος να αποτίσουμε φόρο τιμής στον Cab Calloway και την ταινία Hellzapoppin'» δήλωσε για το βιντεοκλίπ ο Josh Homme.

Ο νέος δίσκος της Chelsea Wolfe λέγεται Hiss Spun και αργεί ακόμα -έχει ανακοινωθεί για τις 22 Σεπτεμβρίου. Των Queens Of The Stone Age, όμως, το Villains, έρχεται όπου να 'ναι (25 Αυγούστου).

{youtube}2sb5TszDqYE{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured