news.team

«Έχω μια μπερδεμένη σχέση με το σώμα μου και χρησιμοποιώ βασικά τη μουσική ώστε να βγάλω κάποια άκρη».

Αυτό δήλωσε ο Perfume Genius, εξηγώντας το κίνητρό του να διασκευάσει το "Body's In Trouble" της Καναδέζας τραγουδοποιού Mary Margaret O'Hara για τη νέα σειρά singles την οποία λανσάρει αυτές τις μέρες το Spotify. Μπορείτε να ακούσετε τα αποτελέσματα εδώ, αφού πρώτα βρείτε τον σχετικό Spotify player. Μαζί, μπορείτε να ακούσετε και μια αδημοσίευτη μέχρι τώρα ζωντανή ηχογράφηση του "Slip Away".

Ο Perfume Genius εξήγησε βέβαια ότι ούτε καν διανοείται να πιάσει την ερμηνευτική απόδοση της O'Hara: «προσπάθησα απλά να τραγουδήσω με τον ίδιο τρόπο, με εκείνο το κάτι-σαν-mantra, αλλά με έναν πιο δυσοίωνο τόνο».

Η διασκευή είναι ολοκαίνουρια, δεν έχει κάποια σχέση δηλαδή με τον φετινό δίσκο No Shape του 35χρονου Αμερικανού, που, παρά τις καλές κριτικές (δείτε τι έγραψε σε μας ο Ανδρέας Κύρκος, εδώ), είδε τη δημοτικότητά του να υποχωρεί τόσο στην πατρίδα του (#185), όσο και στη Βρετανία (#96).

Το "Body's In Trouble" στην ορίτζιναλ μορφή του βρισκόταν στο άλμπουμ της O'Hara Miss America (1988) και ποτέ δεν κυκλοφόρησε ως single.

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured