news.team

Δεν τους θέλει η θεά Τύχη τους A Tribe Called Quest, που σίγουρα αλλιώς είχαν φανταστεί το φινάλε της καριέρας τους και το τελευταίο αντίο στους πάμπολλους fans τους. Βρέθηκαν ωστόσο αυτές τις μέρες να ακυρώνουν (2 μάλιστα φορές) τη συμμετοχή τους στο Outside Lands Festival 2017, ενώ τον Μάιο είχαν ακυρώσει όλη την ευρωπαϊκή περιοδεία του καλοκαιριού, λόγω ενός τραυματισμού του Q-Tip στον ώμο.

Το τέλος είναι πάντως βέβαιο για το σπουδαίο συγκρότημα του εναλλακτικού χιπ χοπ, που αφού απόλαυσε μεγάλη κριτική και εμπορική δόξα στα 1990s, έκανε πέρυσι μια απρόσμενα θριαμβευτική επιστροφή με το άλμπουμ We Got It From Here... Thank You 4 Your Service (Η.Π.Α. #1, Βρετανία #24), την οποία επαίνεσε ιδιαίτερα και ο Άρης Καζακόπουλος στη στήλη του Monday Blues (δείτε εδώ).

Παρά ταύτα, το άλμπουμ αυτό βγήκε επειδή είχαν προλάβει να το ηχογραφήσουν με τον Phife Dawg, το συν-ιδρυτικό μέλος τους που πέθανε το 2016 από διαβήτη.

Έτσι οι υπόλοιποι A Tribe Called Quest (Q-Tip, Ali Shaheed Muhammad & Jarobi White) μένουν πιστοί στην υπόσχεσή τους ότι το συγκρότημα δεν μπορεί να συνεχίσει δίχως τον Phife. Η μόνη παραχώρησή τους ήταν ότι θα γινόταν μια τελευταία παγκόσμια περιοδεία (η νυν) και για να προσφέρουν στον δίσκο την πρέπουσα υποστήριξη, αλλά και για να δώσουν στους οπαδούς την ευκαιρία να τους αποχαιρετήσουν επί σκηνής.

{youtube}vO2Su3erRIA{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured