news.team

Οι Αυστραλοί King Gizzard & The Lizard Wizard δραστηριοποιούνται δισκογραφικά εδώ και μόλις 6 χρόνια, αυτή όμως τη στιγμή θεωρούνται από τις πιο hot μπάντες στο όλο κύμα της ψυχεδελικής αναβίωσης, το οποίο καλά κρατεί, καθώς λαμβάνει σταθερή στήριξη από το indie κοινό και τα μουσικά μέσα που έχουν ανάλογο στίγμα.

Το ότι φέτος είναι η χρονιά τους το δείχνουν και οι πωλήσεις (φυσικές και ψηφιακές) και μάλιστα εις διπλούν, αφού μέσα στο 2017 έβγαλαν 2 άλμπουμ, το Flying Microtonal Banana και το Murder Οf Τhe Universe. Αμφότερα τους χάρισαν υψηλές θέσεις στα charts της πατρίδας (#2 και #3, αντίστοιχα), αλλά τους έμπασαν και στη δύσκολη αγορά των Η.Π.Α. έστω και στα «χαμηλά» (#170 και #106, αντίστοιχα).

74zz-2.png

Αν όμως νομίζατε ότι εδώ τελειώνουν οι κυκλοφορίες για φέτος, γελαστήκατε. Οι King Gizzard & The Lizard Wizard έχουν ανακοινώσει ένα ακόμα άλμπουμ, το οποίο τιτλοφορείται Sketches Of Brunswick East και βγαίνει σε λίγες μέρες (25 Αυγούστου), από τη Flightless. Πρόκειται για μια συνεργασία με τους Mild High Club, για την οποία δεν έχει δοθεί ακόμα κάτι στη δημοσιότητα, πέρα από ένα κομμάτι που παίζεται καμιά φορά στα live τους.

Τώρα, λοιπόν, οι Αυστραλοί αναστατώνουν το e-Bay, καθώς έχουν βγάλει προς πώληση το test pressing του άλμπουμ, το οποίο εγγυημένα θα γίνει περιζήτητο στα επόμενα χρόνια, άρα θα έχει πολλαπλάσια χρηματική αξία για όποιον το αποκτήσει. Η δημοπρασία λήγει αύριο Παρασκευή 18 Αυγούστου και ήδη η τιμή έχει εκτοξευτεί κοντά στα 2.000 ευρώ (την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές), ενώ είναι γνωστό ότι οι στρατηγικοί παίκτες «χτυπάνε» συνήθως στα τελευταία δευτερόλεπτα πριν τη λήξη.

Ό,τι έσοδα προκύψουν, πάντως, οι King Gizzard & The Lizard Wizard θα τα δώσουν για φιλανθρωπικό σκοπό.

{youtube}D0BsgJxw208{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured