Ο Jack White, ό,τι γνώμη κι αν έχει κανείς για τη μουσική την οποία βγάζει ως σόλο καλλιτέχνης μετά τους White Stripes, έχει πάντα ευρηματικούς τρόπους ως προς το μάρκετινγκ.

Ανακοινώνει τώρα ας πούμε μια νέα δουλειά, ένα 7ιντσο single σε βινύλιο, το οποίο θα βγει φυσικά στη δική του δισκογραφική εταιρία Third Man, έχοντας στη μία όψη του το τραγούδι "Strike Out" των Brushoffs και στη δεύτερη μια συνέντευξη του White με τον δύο φορές πρωταθλητή της World Series του μπέιζμπολ, Kirk Gibson -ναι, καλά καταλάβατε, ο White είναι ο ...δημοσιογράφος, όχι ο συνεντευξιαζόμενος!

Αν θέλετε όμως να αποκτήσετε το single, θα πρέπει να κάνετε κάτι παραπάνω από το να καταφύγετε στις γνωστές ιντερνετικές πλατφόρμες: καλείστε να αποδείξετε ότι αγαπάτε το μπέιζμπολ γενικότερα και τους ...Detroit Tigers (που υποστηρίζει ο White) ειδικότερα.

Το single, βλέπετε, όχι μόνο θα εμφανιστεί σε γαλάζιο και πορτοκαλί χρώμα -τα χρώματα των Detroit Tigers, δηλαδή- αλλά θα είναι αποκλειστικά διαθέσιμο ως «δωράκι» με την αγορά κάποιου πακέτου εισιτηρίων, ώστε να δείτε live τους αγώνες της ομάδας στην επόμενη σαιζόν.

Α, και αν αναρωτιέστε ποιοι στο καλό είναι αυτοί οι Brushoffs, τέλος πάντων, δεν υπάρχουν: πρόκειται για το ενωμένο ρόστερ καλλιτεχνών που σήμερα ηχογραφούν για την Third Man.

{youtube}0J2QdDbelmY{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured