4 χρόνια έχουν να φανούν οι Wolves In The Throne Room, το συγκρότημα από την Olympia της Ουάσινγκτον που τα τελευταία χρόνια έχει πετύχει όσο λίγα τη διεύρυνση της παραδοσιακής black metal αισθητικής προς την κατεύθυνση μιας σκοτεινής ambient, η οποία και ιχνηλατήθηκε στο άλμπουμ Celestite του 2014.

Φέτος λοιπόν επιστρέφουν με νέα δουλειά: θα λέγεται Thrice Woven και αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 22 του Σεπτέμβρη από τη δική τους δισκογραφική, την Artemisia Records.

Ως μια πρώτη λοιπόν γεύση, έδωσαν φέτος το καλοκαίρι ένα βιντεοκλίπ για το ολοκαίνουριο τραγούδι "Born From The Serpent’s Eye", το οποίο και μπορείτε να δείτε στον σύνδεσμο παρακάτω.

«Είναι το πρώτο μας βιντεοκλίπ», δήλωσαν οι Wolves In The Throne Room στο Metal Hammer, «αλλά και η πρώτη φορά που παίξαμε το συγκεκριμένο κομμάτι με τον νέο μας κιθαρίστα Kody Keyworth. Πρέπει να το ακούσετε ολόκληρο όμως για να σας αποκαλυφθεί όλη η δόξα της Anna von Hausswolff».

Πράγματι η Anna von Hausswolff συμμετέχει στα φωνητικά του τραγουδιού, το σχόλιο όμως έχει να κάνει με το γεγονός ότι το βιντεοκλίπ παρέχει μια συντομευμένη εκδοχή του "Born From The Serpent’s Eye", αφού στο άλμπουμ το τραγούδι έχει μεγαλύτερη διάρκεια.

Εκτός από τη von Hausswolff, στο νέο άλμπουμ θα συμμετάσχει και ο τραγουδιστής των Neurosis, Steve von Till. 

{youtube}OnLTFeiXiiA{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured