news.team

Κάποτε γνωστός ως MF Doom, πλέον προτιμώντας το DOOM για τις σόλο δουλειές του, ο 46χρονος Daniel Dumile είναι σίγουρα μία από τις πιο χαρακτηριστικές (χάρη στην περίφημη μάσκα με την οποία εμφανίζεται) μα και συζητημένες φιγούρες στον χώρο του alternative hip hop.

Τώρα επιστρέφει με ένα νέο, φιλόδοξο εγχείρημα, το οποίο έχει τίτλο The Missing Notebook Rhymes. Και ως πρώτο δείγμα γραφής δίνει στη δημοσιότητα το "Negus" -μπορείτε να το ακούσετε στον σύνδεσμο παρακάτω- ένα τραγούδι σε συνεργασία με τον Sean Price, από ένα επερχόμενο άλμπουμ του μακαρίτη ράπερ.

To The Missing Notebook Rhymes αποτελεί καρπό της συνεργασίας του DOOM με το μπλοκ προγραμμάτων Adult Swim που ανήκει στο αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο Cartoon Network. Στόχος είναι να βγαίνει ένα καινούριο κομμάτι του Λονδρέζου καλλιτέχνη κάθε εβδομάδα για τις επόμενες 14 εβδομάδες. Όλα τους, δε, θα είναι μια πρόγευση δουλειών που πρόκειται να κυκλοφορήσει στο άμεσο μέλλον, είτε μόνος, είτε σε συνεργασία με άλλους, είτε ως απλά συμμετέχων.

{youtube}nEGgS_EXOH0{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured