Παγκόσμια συγκίνηση έχει προκαλέσει ένα βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα η Sinéad O'Connor και κάνει τον γύρο του ίντερνετ, με τους fans της από όλον τον πλανήτη να ανταποκρίνονται στην κραυγή αγωνίας της, διακηρύσσοντας την αγάπη τους.

H Ιρλανδέζα τραγουδοποιός και τραγουδίστρια είναι σήμερα 50 χρονών και έχει 3 χρόνια να φανεί στη δισκογραφία (από το I'm Not Bossy, I'm The Boss του 2014), εντούτοις παραμένει πολύ αγαπητή σε όσους θαύμασαν τη φωνή της σε επιτυχίες σαν το αειθαλές "Nothing Compares 2 U".

Τα τελευταία χρόνια παλεύει ενάντια σε μια σοβαρή διπολική διαταραχή, πρόβλημα για το οποίο μιλά ανοιχτά στο εν λόγω βίντεο (που μπορείτε να δείτε στον σύνδεσμο παρακάτω), το οποίο τη βρίσκει να ζει στο Νιού Τζέρσεϊ των Ηνωμένων Πολιτειών.

«Ζω σε ένα μοτέλ», λέει χαρακτηριστικά η O'Connor, «είμαι εντελώς μόνη μου και δεν υπάρχει κανείς κοντινός άνθρωπος εκτός από τον ψυχίατρό μου», παραδεχόμενη ότι είναι χάρη σε αυτόν που οι τάσεις της για αυτοκτονία έχουν αποτραπεί. Αποκαλύπτει επίσης ότι οι δικοί της άνθρωποι την έχουν εγκαταλείψει εδώ και 2 χρόνια και -σύμφωνα με τα λεγόμενά της- έχουν αγνοήσει τις μέχρι τώρα προσπάθειές της για επικοινωνία: «Δεν θέλω να πεθάνω, θέλω να μείνω στη ζωή για τα παιδιά μου. Δύο χρόνια απομόνωσης είναι αρκετά. Πάρτε το αεροπλάνο και ελάτε να προσέξετε τη μητέρα σας. Με χάνετε».

Προτρέπει επίσης όλους τους ανθρώπους που παρακολουθούν το βίντεό της, να δείξουν το ενδιαφέρον τους αν έχουν γύρω τους άτομα με ψυχικές νόσους.

{youtube}919ip9_urEo{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured