news.team

Μέσα σε μια 5ετία, από το 1977 ως τη διάλυσή τους το 1982, οι Jam του Paul Weller έκαναν πραγματική αίσθηση στη Βρετανία, βρίσκοντας μια πολύ προσωπική τομή ανάμεσα στα punk κελεύσματα και στην αναβίωση του στυλ των mods, επιβραβευόμενοι από το κοινό με 18 συνεχόμενες top-40 επιτυχίες (μεταξύ τους και 4 νούμερο 1).

Τώρα, η μπάντα ετοιμάζει ένα σπέσιαλ box set με 5 CD, που (όπως μαθαίνουμε) θα πραγματοποιήσει μια εκτενέστατη επαν-επίσκεψη στο ντεμπούτο τους In The City του 1977 (Βρετανία #20) και στο 2ο άλμπουμ τους This Is The Modern World (Βρετανία #22, Η.Π.Α.#201), αμφότερα από το 1977, εξού και το όνομα του box set.

Η επετειακή επανέκδοση έχει ως στόχο να εορταστούν τα 40 χρόνια των 2 αυτών άλμπουμ και προορίζεται να βγει στα δισκοπωλεία στις 20 Οκτωβρίου, σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση της εταιρίας UMC-Polydor.

Στο 1ο από τα 5 CD θα περιέχεται ολόκληρο το In The City, στο 2ο θα υπάρχουν 11 demo ηχογραφήσεις από τα sessions του In The City (Φεβρουάριος 1977) και στο 3ο θα βρίσκεται ολόκληρο το This Is The Modern World.

Το 4ο CD θα έχει μια μέχρι σήμερα ακυκλοφόρητη ζωντανή ηχογράφηση, από τη θριαμβευτική συναυλία των Jam στο Nashville Club του Λονδίνου (10 Σεπτεμβρίου 1977), στην οποία θα κολλήσουν και μερικές ηχογραφήσεις της ίδιας εποχής για το περίφημο ραδιοφωνικό σόου του John Peel στο BBC Radio 1. Το 5ο κομμάτι του box set θα είναι DVD, γεμάτο με τηλεοπτικές εμφανίσεις της μπάντας (στο Top of the Pops, στο So It Goes κτλ.), ενώ θα έχει επίσης και ό,τι βιντεοκλίπ βγήκε από τους 2 πρώτους δίσκους τους.

Μαζί με όλα αυτά, όμως, το box set θα περιέχει και ένα βιβλίο 144 σελίδων, γεμάτο με νέα κείμενα για τους Jam και με ανέκδοτες μέχρι σήμερα φωτογραφίες τους από το 1977.

{youtube}5ipGhzrIi3s{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured