Με 2 νέα τραγούδια επέστρεψε πριν λίγες μόλις ώρες ο Mick Jagger, ο οποίος έχει να φανεί 6 χρόνια με προσωπικό δίσκο, από το ομώνυμο ντεμπούτο των SuperHeavy το 2011 (Βρετανία #13, Η.Π.Α. #26), για την ακρίβεια -του σούπερ γκρουπ δηλαδή που έστησε παρέα με τη Joss Stone, τον Dave Stewart, τον Damian Marley και τον A.R. Rachman. Το SuperHeavy παραμένει μέχρι σήμερα η μοναδική τους κυκλοφορία και του απέφερε τη μικρή ραδιοφωνική επιτυχία "Miracle Worker".

Τώρα, λοιπόν, ο αειθαλής frontman των Rolling Stones δίνει στη δημοσιότητα δύο τραγούδια που κατά τα λεγόμενά του έγραψε τον φετινό Απρίλη, εμπνευσμένος από τα πολιτικά ζητήματα που αντιμετωπίζει τελευταία η Βρετανία. Το ένα λέγεται "Gotta Get A Grip" και είναι -όπως φαίνεται από τον τίτλο- μια έκκληση στους συμπολίτες του για συμμάζεμα (στον αμέσως παρακάτω σύνδεσμο μπορείτε να δείτε το επίσημο βιντεοκλίπ του Saam Farahmand) και το άλλο είναι μια συνεργασία με τον Skepta ονόματι "England Lost", όπου δοκιμάζει να βάλει το δάχτυλό του στο grime και να φανεί σε επαφή με τη μουσική πραγματικότητα του 21ου αιώνα (το ακούτε στον σύνδεσμο στον τέλος του κειμένου).

{youtube}rYw6FxEGDCY{/youtube}

Αμφότερα τα τραγούδια, δήλωσε ο Jagger, «αποτελούν απαντήσεις στη σύγχυση και στην απογοήτευση των καιρών στους οποίους ζούμε, που τους χαρακτηρίζει άγχος, αβεβαιότητα και μια μεταβαλλόμενη πολιτική κατάσταση». Δήλωσε επίσης τον θαυμασμό του για τη μουσική που φτιάχνει ο Skepta -γι' αυτό και η συνεργασία- ενώ είπε ότι του αρέσει και ο Kendrick Lamar από όσους κάνουν ενδιαφέροντα πράγματα σε αυτόν τον μπερδεμένο 21ο αιώνα.

Δεν είπε πάντως το παραμικρό για το αν τα 2 αυτά νέα κομμάτια αποτελούν τμήμα κάποιου επικείμενου προσωπικού δίσκου και πότε θα πρέπει να τον περιμένουμε.

{youtube}o3CfxgXfDxo{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured