Με ενθουσιασμό έγινε δεκτό χθες από πάμπολλους μουσικόφιλους ανά την υφήλιο το νέο ότι ο Paul McCartney και ο Ringo Starr έχουν ένα καινούριο τραγούδι παρέα -και είναι κατανοητό, αφού είναι ό,τι πιο κοντινό μπορεί να υπάρξει στις μέρες μας στον θρύλο των Beatles, αφού οι John Lennon & George Harrison δεν ζουν πια.

Το τραγούδι λέγεται "We're On The Road Again" και, για την ώρα (όσο γράφονταν αυτές οι γραμμές, δηλαδή), θα πρέπει μάλλον να «παίξετε» λίγο με την IP διεύθυνση του υπολογιστή σας, αφού είναι διαθέσιμο μόνο στις Ηνωμένες Πολιτείες. Αν πάντως τα καταφέρετε, μπορείτε να ανακαλύψετε με ένα κλικ εδώ, ότι το κομμάτι έχει κι άλλους επιφανείς καλεσμένους, όλους από την παλιά φρουρά της ροκ μουσικής: το παρών δίνει ο Joe Walsh των Eagles, ο Steve Lukather των Toto, καθώς και ο Edgar Winter.

Το "We're On The Road Again" είναι το πρώτο single που ακούμε από την επικείμενη δισκογραφική επιστροφή του Ringo Starr, τελευταία παρουσία του οποίου ήταν το άλμπουμ του 2015 Postcards From Paradise (Βρετανία #157, Η.Π.Α. #99).

Ο νέος δίσκος θα λέγεται Give More Love και αναμένεται να βγει στις 15 Σεπτεμβρίου, από την uME. Σύμφωνα μάλιστα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες, θα έχει κι άλλες συνεργασίες μεταξύ των δύο πάλαι ποτέ Σκαθαριών. Και βέβαια θα έχει πολλούς ακόμα καλεσμένους, με σίγουρους μέχρι στιγμής τον Richard Marx, τον Peter Frampton, τον Glen Ballard και τον Dave Stewart.

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured