news.team

Από τις πιο ξεχωριστές περιπτώσεις στο μουσικό στερέωμα του σήμερα, η Chelsea Wolfe -την οποία είδαμε και στη χώρα μας πρόσφατα, ως headliner της 2ης μέρας της Descent Edition του Smoke The Fuzz Festival 2017- ετοιμάζεται να επιστρέψει με νέα δουλειά.

Το Hiss Spun έρχεται στις 22 Σεπτεμβρίου, οπότε το promo καλά κρατεί στο στρατόπεδο της δισκογραφικής της, Sargent House. Και το ενδιαφέρον άλλωστε είναι μεγάλο, όχι μόνο λόγω των μέχρι τώρα δειγμάτων γραφής της Αμερικανίδας δημιουργού, μα και λόγω του ότι τις κιθάρες έχει αναλάβει ο Troy Van Leeuwen των Queens Οf Τhe Stone Age.

Έτσι, δόθηκε τώρα στη δημοσιότητα ένα ακόμα νέο τραγούδι ονόματι "Vex", όπου καλεσμένος είναι και ο Aaron Turner των SUMAC και Old Man Gloom -το οποίο και μπορείτε να ακούσετε στον σύνδεσμο παρακάτω.

Όσον αφορά το "Vex", η Chelsea Wolfe δήλωσε: «Κάθε μέρα, την αυγή και στο σούρουπο, ένα μυστηριώδες μουρμουρητό αντηχεί στα ανοιχτά της θάλασσας, περίπου για 1 ώρα. Η πηγή του παραμένει άγνωστη, ίσως όμως να είναι κάποιου είδους ενστικτώδους οδηγού προς τα πλάσματα που ζουν στα υδάτινα, σκοτεινά βάθη, ώστε να ξυπνήσουν και να τραφούν, εξασφαλίζοντάς την επιβίωσή τους για μία ακόμα μέρα. Κι εγώ λοιπόν ακολουθώ το δικό μου μουρμουρητό, σπρώχνοντας μακριά άγχη και εφιάλτες».

{youtube}RgAruEQJDhM{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured