news.team

Πάνε 20 πια χρόνια από τη δολοφονία του The Notorious B.I.G. στο Λος Άντζελες, ενός από τους πλέον θρυλικούς ράπερς της δεκαετίας του 1990, σύμβολο -μαζί με τον 2Pac- μιας χιπ χοπ εποχής αψιάς, τραχιάς και επικίνδυνης, η οποία συνοψίστηκε στην αιματοβαμμένη διαμάχη μεταξύ Δυτικής και Ανατολικής ακτής. Ο κατά κόσμον Christopher Wallace έφυγε μόλις στα 24 του, ενώ η υπόθεση ποτέ δεν εξιχνιάστηκε από την αμερικανική αστυνομία: ο δολοφόνος δεν βρέθηκε ποτέ.

Τώρα, όμως, ο Notorious B.I.G. απασχολεί και πάλι την επικαιρότητα, καθώς αχρησιμοποίητα μέχρι σήμερα raps του ενσωματώθηκαν σε 2 νέα τραγούδια του Diddy, αμφότερα συνεργασίες του με τον Rick Ross. Το ένα λέγεται "Bad Boy Watcha Gon’ Do? Dre Day" και το ακούτε στον αμέσως παρακάτω σύνδεσμο, ενώ το άλλο ονομάζεται "Watcha Gon’ Do" και το ακούτε στον σύνδεσμο στο τέλος του κειμένου.

{youtube}VMeu60ipREI{/youtube}

Όπου Diddy, βέβαια, ο Sean Combs. Με αυτό το καλλιτεχνικό ψευδώνυμο κυκλοφορεί πλέον ο 47χρονος ράπερ, παραγωγός, ηθοποιός και επιχειρηματίας από το Χάρλεμ, τον οποίον μάθαμε στα 1990s ως Puff Daddy (αργότερα έγινε P.Diddy) και ως επιστήθιο φίλο του The Notorious B.I.G. Καθώς ο τελευταίος έβγαλε τις εν ζωή δουλειές του για λογαριασμό της δισκογραφικής εταιρείας του Combs, Bad Boy Entertainment, ο τελευταίος ενδέχεται να έχει στην κατοχή του κι άλλα αδημοσίευτα μέχρι σήμερα raps του -αν και ήδη οι μεταθανάτιες κυκλοφορίες είναι πολλές.

Τελευταία δισκογραφική παρουσία του Diddy ήταν 11 χρόνια πριν, με το άλμπουμ Press Play (Η.Π.Α. #1, Βρετανία #11, Αυστραλία #41, Γαλλία #31, Γερμανία #32). Έκτοτε έχει βγάλει μόνο μεμονωμένα singles και συνεργασίες, συν το mixtape του 2015 MMM (Money Making Mitch).

Παραμένει άγνωστο μέχρι στιγμής αν τα "Bad Boy Watcha Gon’ Do? Dre Day" και "Watcha Gon’ Do" θα είναι κι αυτά μεμονωμένες κυκλοφορίες ή αν θα περιέχονται στο επερχόμενο άλμπουμ του Diddy No Way Out 2, που ήταν να βγει φέτος τον Ιούλιο, μα φαίνεται ότι μετατίθεται προς μεταγενέστερη, μη ανακοινωμένη, ημερομηνία.

{youtube}xiXWsgm9jnc{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured