news.team

Έντονη είναι εδώ και καιρό η φημολογία ότι επίκειται reunion για τους Led Zeppelin, κάτι που φαίνεται άλλωστε να επιθυμεί ο Jimmy Page, μα σταθερά προσκρούει στην άρνηση του Robert Plant να γυρίσει σε εκείνο το hard rock παρελθόν.

Μέχρι τώρα, οι φήμες είχαν ως επίκεντρο το μεγάλο Desert Trip Festival της Καλιφόρνια, τώρα όμως «μετακομίζουν» στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, καθώς ψιθυρίζεται ότι headliners στο Glastonbury 2019 (το φεστιβάλ δεν θα γίνει το 2018) θα είναι οι Led Zeppelin. Μάλιστα, οι φήμες «παντρεύονται», αφού τους θέλουν πρώτα να παίζουν στο Desert Trip τον Οκτώβριο του 2018 και ύστερα να οδεύουν προς Glastonbury το καλοκαίρι του 2019.

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Beats 1 της Apple, η διοργανώτρια του Glastonbury, Emily Eavis, παραδέχτηκε πράγματι ότι οι Led Zeppelin είναι ένα από τα ονόματα τα οποία θέλει διακαώς να δει μια μέρα στο φεστιβάλ, μαζί με άλλες της μεγάλες αγάπες από το παρελθόν, σαν τους Fleetwood Mac και την Kate Bush.

«Δεν είμαι όμως σίγουρη αν αυτό θα γίνει ποτέ», έσπευσε να διευκρινίσει. Ξέρετε όμως πώς πάνε αυτά τα πράγματα και πόσος χώρος για εικασίες υπάρχει ελεύθερος σε αυτό το «δεν είμαι σίγουρη»...

Από την πλευρά πάντως των τριών Led Zeppelin δεν υπάρχει η παραμικρή νύξη για reunion.

{youtube}Ee33FsDANk0{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured