φωτογραφία: Zoe Davis

Στα μέσα των '00s, φάνηκε για λίγο ότι ο Andrew Hung και ο Benjamin John Power ήταν ανάμεσα σε όσους κρατούσαν τα «κλειδιά» του φρέσκου ήχου της δεκαετίας, κόντρα στο ρεύμα της αναβίωσης που σάρωνε την ποπ κουλτούρα. Οι περιπέτειές τους ως Fuck Buttons, όμως, αν και γνώρισαν μεγάλη κριτική αποδοχή, μάλλον έμειναν στο underground: το ντουέτο από το Μπρίστολ μπόρεσε μόνο το 2013 να δει ένα άλμπουμ του (το Slow Focus) να μπαίνει στο top-40 της πατρίδας (#36), κι αυτό ήταν μάλλον το πιο αμφιλεγόμενο από τα 3 (δείτε τι έγραψε τότε σε μας γι' αυτό ο Διονύσης Κοτταρίδης, εδώ).

Έκτοτε, έχουν σιωπήσει ως συνεργάτες, αν και οι Fuck Buttons συνεχίζουν να υφίστανται. Τώρα, λοιπόν, ο Hung προωθεί κι αυτός τα σόλο σχέδιά του, ετοιμάζοντας το πρώτο του ολοκληρωμένο σόλο άλμπουμ.

Το τελευταίο θα λέγεται Realisationship και αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 6 Οκτωβρίου από τη Lex. Το promo, όμως, ξεκινάει νωρίς, από τώρα δηλαδή, με τη δημοσιοποίηση ενός πρώτου δείγματος γραφής ονόματι "Say What You Want" -μπορείτε να το ακούσετε στον σύνδεσμο παρακάτω.

Στο άλμπουμ αυτό ο Hung δοκιμάζει να τραγουδήσει ο ίδιος, για πρώτη φορά. «Δεν μπορώ να ταυτιστώ πλήρως με τη φωνή που ακούω στον δίσκο», δήλωσε, συμπληρώνοντας: «ναι, εγώ είμαι, αλλά ταυτόχρονα και δεν είμαι. Το να τραγουδώ είναι για μένα ένας πρωτόφαντος τρόπος έκφρασης».

{youtube}yG2RjZjYYCI{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured