news.team

«Ξυπόλυτη, παραδομένη στους ηλεκτρονικούς ήχους και στα κρουστά των δυο session μουσικών που την πλαισίωναν», όπως έγραψε ο Ανδρέας Κύρκος (εδώ), η Zola Jesus έδωσε το 2015 μία από τις πιο αξιοσημείωτες συναυλίες που έχουμε δει στην Ελλάδα από ονόματα του τώρα τα οποία συζητιούνται πολύ -με την αφορμή, μάλιστα, είχε δώσει και μια συνέντευξη στον Άγγελο Κλειτσίκα, την οποία μπορείτε να βρείτε εδώ.

Τώρα, 3 χρόνια μετά το Taiga του 2014, η Αμερικανίδα τραγουδοποιός ετοιμάζει την επιστροφή της, έχοντας ανακοινώσει ένα νέο άλμπουμ ονόματι Okovi, το οποίο θα βγει στις 8 Σεπτεμβρίου στη Sacred Bones.

Συνεχίζοντας λοιπόν το σχετικό promo, έδωσε αυτές τις μέρες στη δημοσιότητα ένα καινούριο τραγούδι ονόματι "Soak" -το ακούτε στον σύνδεσμο παρακάτω.

Σύμφωνα μάλιστα με όσα δήλωσε η ίδια η Zola Jesus πρόκειται για ένα ενοχλητικό τραγούδι, αφού είναι γραμμένο από την οπτική ενός (θηλυκού) θύματος κάποιου κατά συρροή δολοφόνου, που προσπαθεί να κρατηθεί στη ζωή.

Όσο για το νέο άλμπουμ, αποκάλυψε ότι «ocovi» είναι μια σλαβική λέξη που σημαίνει χειροπέδες. «Όλοι είμαστε δεμένοι σε κάτι», συμπλήρωσε, «στη ζωή, στον θάνατο, σε σώματα, σε μυαλά, στην αρρώστια, σε άλλους ανθρώπους, στο καθήκον. Καθένας μας γεννιέται με ένα μοναδικό χρέος».

{youtube}85mc1GiMexA{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured