Ο Chester Bennington ήταν από το Φοίνιξ της Αριζόνα, όπου και άρχισε να τραγουδά σε τοπικές μπάντες στα πρώτα χρόνια των 1990s (Sean Dowdell and His Friends?, Grey Daze), ονειρευόμενος να γίνει μια μέρα μέλος στους Stone Temple Pilots.

Η μεγάλη του ευκαιρία, όμως, τον περίμενε στο Λος Άντζελες, όταν κλήθηκε να μπει στους Linkin Park, για χατίρι των οποίων παράτησε τη δουλειά του και μετακόμισε με την οικογένειά του στο Λος Άντζελες. Το ένστικτό του αποδείχθηκε σωστό, αφού το 2000 τον έμαθε όλη η υφήλιος χάρη στο σούπερ επιτυχημένο τους ντεμπούτο Hybrid Theory (Η.Π.Α. #2, Βρετανία #4, Αυστραλία #2, Γαλλία #17, Καναδάς #5, Γερμανία #2), που έβγαλε παγκόσμιες επιτυχίες σαν τα "In The End" και "One Step Closer".

Στη συνέχεια ο Bennington έστησε και τη δική του μπάντα, τους Dead By Sunrise, ενώ το 2013 πραγματοποίησε το όνειρό του, παίρνοντας τη θέση του Scott Weiland στους Stone Temple Pilots.

Τίποτα ωστόσο από όλα αυτά (ή τα 6 του παιδιά) δεν μπόρεσε καθώς φαίνεται να τον απαλλάξει από τους προσωπικούς του δαίμονες.

Όπως ανακοίνωσε πριν λίγο το TMZ, επικαλούμενο πηγές του στην αστυνομία του Λος Άντζελες, ο Βennington κρεμάστηκε στο σπίτι του εκεί, με τον θάνατό του να βεβαιώνεται ως αυτοκτονία. Ήταν μόλις 41 χρονών.

Το τραγικό της υπόθεσης, ήταν η στενή του φιλία με τον Chris Cornell. Μαζί μάλιστα με την Άννα Βίσση, είχε βαφτίσει τον γιο του.

{youtube}4qlCC1GOwFw{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured